Kuva: AOP / Tomi Natri

Seksisymbolin maine ei haittaa Pete Parkkosta - keikoilla kuultu huutelu on tosin saanut miettimään

06.09.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Pete Parkkonen kantaa seksisymbolin maineensa ylpeydellä.

Voit kuunnella Pete Parkkosen koko haastattelun alta tai Podplaysta.

Uusi Vain elämää -kausi alkaa Nelosella perjantaina 9. syyskuuta. Yksi kauden artisteista on Pete Parkkonen, 32. Parkkonen tuli suomalaisille tunnetuksi Idolsista vuonna 2008. Uutta nostetta uralleen ja suurta mediahuomiota mies sai, kun hän julkaisi vähäpukeisen videon Kohta sataa- kappaleelleen. Video vaikutti merkittävästi siihen, että Parkkosella on edelleen seksisymbolin maine. Kantaako mies tämän maineensa ylpeydellä vai häiritseekö se häntä?

- Kyllä kannan sen ylpeydellä, koska tämä on tullut musiikin kautta. Niin kauan kuin se auttaa musiikkiani menemään eteenpäin eikä satuta ketään, kaikki on hyvin, Parkkonen sanoo Voice.fi:n haastattelussa.

Parkkonen sanoo, että Kohta sataa -kappaleeseen sattui syntymään seksiin viittaava teksti, johon sitten syntyi rohkea video. Videon ohjasi Viivi Huuska. Videosta ja seksisymbolin leimasta keskustellaan luonnollisesti myös Vain elämää -pöydän ääressä. Parkkonen palaa kiusoittelevien tekstien pariin, kun hän tulkitsee Meiju Suvaksen päivänä Pure mua -kappaleen.

- Jos siihen keksisi musavideota, ei tiedä, minkälainen siitä tulisi, Parkkonen myhäilee.

Paidattomuus ei ole jäänyt vain Kohta sataa -musiikkivideolle, vaan paita lähtee monesti pois mieheltä myös keikoilla. Kun muille bändeille huudetaan keikoilla ”soittakaa Paranoid”, Parkkoselle huudetaan yleisöstä, että ”paita pois”. Parkkonen heittää paidan nurkkaan, jos sellainen tunne tulee.

- Rokkikeikoilla tulee oltua niin omassa kuplassa ja adrenaliineissa. Yhtä lailla se paita lähti pois kymmenen vuotta sitten kuin nytkin.  

Onko ”paita pois” -huutelu kuitenkaan enää nykypäivää? Jos naisesiintyjälle huutelisi vastaavaa, tätä pidettäisiin seksuaalisena häirintänä. Parkkonen kertoo pohtineensa asiaa tältä kannalta.

- Loppujen lopuksi kukaan ei tarkoita sillä mitään pahaa. Se on minun korvassani, haluanko loukkaantua siitä vai en, Parkkonen toteaa.

Mies esiintyy paidattomana myös tulevalla Vain elämää -kaudella.

Pete Parkkosen päivää vietetään Vain elämää -ohjelmassa 7. lokakuuta.

Lue myös: Väsymys vaivasi Vain elämää -tähtiä kuvauksissa, Pete Parkkonen paljastaa: "Päivät olivat 18-tuntisia"

Lue myös: Redrama retkahti ennen Vain elämää -leiriä ja vielä sen jälkeen - takana oli 12 raitista vuotta

Kilpailut

Uusimmat