Kuva: Glen Dandridge Jr / Mia Ehrnrooth

Mia Ehrnrooth jakoi ensimmäisen kuvan Kauniit ja rohkeat -kuvauksistaan - "Erittäin keskittynyt ilme"

21.09.2022 14:15 - Iiro Myllymäki

Salkkarit-näyttelijä oli legendaarisen saippuasarjan kuvauksissa elokuussa.

Salatuista elämistä tuttu näyttelijä Mia Ehrnrooth, 35, nähdään myös legendaarisessa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa. Aiemmin tällä viikolla tiedotettiin, että nainen vieraili kuvauksissa elokuun lopussa ja kyseinen jakso nähdään Suomen televisiossa alkuvuodesta 2023.

Nyt Ehrnrooth on jakanut ensimmäisen kuvamaistiaisen roolisuorituksestaan. Kuvassa nähdään naisen roolihahmo Alyssa ja Sean Kananin esittämä Deacon Sharpe.

”Erittäin keskittynyt ilme pari viikkoa taaksepäin… Mutta olipa hauskaa! Tässä on kaverit Alyssa ja hän tulee näissä tunnelmissa tekemään pienen vierailun Kauniissa ja rohkeissa”, Ehrnrooth kirjoittaa.

Nainen kiittelee Instagram-julkaisussaan vastanäyttelijäänsä Kanania sekä koko Kauniiden ja rohkeiden ja Salattujen elämien tuotantotiimejä kuvausvierailun järjestämisestä.

”Ikimuistoisia kohtaamisia, hyviä keskusteluita ja taas opin muutamia hyviä niksejä! Huomenna jatkuu täällä Suomessa Cindyn elämä Pihlajakadulla ja sitten voi vaan jännittää mitä seikkailuja tulevaisuus tuo tullessaan!” Ehrnrooth kirjoittaa.

Päivityksen pääset katsomaan alta. Jos upotus ei näy, voit katsoa päivityksen täältä.

Kauniit ja rohkeat -vierailu toteutui, kun Ehrnrooth asui viime keväänä Texasissa. Tuolloin hän kävi tutustumassa ohjelman studiolla tuotantoon ja kuvauksiin ja tapasi näyttelijöitä. Puheeksi tuli mahdollinen kuvausvierailu, joka lopulta kävi toteen elokuun lopussa. Ehrnrooth on tiettävästi ensimmäinen suomalainen, joka on näytellyt vuonna 1987 alkaneessa sarjassa.

Lue myös: Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth nähdään Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa

Lue myös: Kerttu Rissasen kesää varjostivat terveyshuolet - "Vieläkin väsyn nopeasti ja toipuminen on kesken"

Kilpailut

Uusimmat