Kuva: AOP

Anna: Antti Tuisku koki valtavia ulkonäköpaineita nuorempana: "Halusin olla isompi ja miehekkäämpi"

21.09.2022 22:15 - Minttu Tikkanen

Nykyään Tuisku ymmärtää oman kehonsa vahvuudet.

Nuoremman Antti Tuiskun, 38, ihanneulkonäkö poikkesi suuresti siitä, mitä se on nyt. Artisti kertoo Anna-lehden haastattelussa viihtyvänsä nykyään kehossaan ja olevansa ylpeä siitä, mihin kaikkeen oma keho pystyy. Niin ei kuitenkaan aina ole ollut.

- En ole kertaakaan edes miettinyt sanovani valmentajille, että tehkääpä kuntosaliohjelma, jonka ansiosta tulisin isommaksi. En vaihtaisi nykyistä kehoani mihinkään. Se mahdollistaa minulle paljon enemmän asioita kuin se kehonkuva, jota tavoittelin ja ihailin nuorempana, Tuisku sanoo.

Tuisku oli lapsena ja teininä pienikokoinen ja harrasti sen ajan pojalle epätyypillisiä asioita kuten vaatteiden suunnittelua. Aina Tuisku ei tullut hyväksytyksi itsenään ja aluksi urheiluharrastuksenkin ainoa motiivi oli vain tulla samannäköiseksi kuin muut.

- Murrosiässä pikajuoksuharrastus loppui tuon takia kuin seinään, hävetti olla pienin ylisuurissa kisa-asuissa. Aloitin 14-vuotiaana kuntosaliharrastuksen vain ulkoisista syistä, sillä halusin olla isompi ja miehekkäämpi, samanlainen kuin muut, Tuisku kertoo Annalle.

Samassa haastattelussa Tuisku pohtii, että näyttävien keikka-asujen ja bilemeikkien sijaan hän kokee itse olevansa komeimmillaan juuri heränneenä tai hikisenä treenin jälkeen. Hän jatkaa, että keikka-asuissakin on tietysti ihan oma viestinsä mielelle.

- Kun laitan keikkameikit naamaan ja päälle lateksiasun, jossa en ikinä kehtaisi lähteä kaupungille, haen fiilistä, että perkele kun olen maailman kuumin jäbä. Se on bensiiniä, jota lavalla tarvitaan. Enää ei häpeillä!

Viime viikolla Tuisku kertoi Helsingin Sanomille jättävänsä musiikkialan. Lisää aiheesta voit lukea alta.

Lue myös: HS: Antti Tuisku jättää musiikkialan: "Olen jäämässä kokonaan pois"

Lue myös: Antti Tuiskun uutuuskappale meni ihon alle myös tekijällä: 'Demoa kuunnellessani itkin tunteja'

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat