Kuva: AOP / Pasi Murto

Jukka ja Chachi Hildén viettivät hääpäiväänsä - useat julkkikset ihastuivat kuvasarjaan

29.09.2022 15:15 - Lauri Kujanpää

Chachi Hildén puhuu julkaisussa avoimesti rakkaudestaan Jukkaa kohtaan.

Jukka, 42, ja Chachi, 26, Hildén viettivät juuri kolmatta hääpäiväänsä. Chachi jakoi Instagram-sivullaan hurmaavan kuvasarjan, jonka yhteydessä hän hehkuttaa miestään. 

"Kolme vuotta naimissa Jugin kanssa. Elämä neljän lapsen ja kolmen koiran kanssa on vuoristorataa, mutta en tekisi sitä kenenkään muun kanssa. Kiitos tästä räiskyvästä seikkailusta, joka alkoi heti, kun tapasimme Perun vuoristossa. Kuka olisikaan arvannut, kuinka paljon lopulta saimme rakkautta ja elämää", Chachi kirjoittaa.

"Kiitos, että tuet minua unelmissani ja annat minulle täydellisen perheen. Olet ainutlaatuinen", hän muun muassa jatkaa. 

Suloinen julkaisu on saanut monilta julkisuudesta tutuilta henkilöiltä ihastuneita reaktioita. Esimerkiksi Mikko Leppilampi, Sabina Särkkä ja Beata Leppilampi ovat jakaneet onnittelunsa sekä sydänemojit. 

Perheen uusin tulokas syntyi heinäkuussa 2021. Lapsi sai nimekseen Amélie Irene Hildén. Pariskunnalla on myös toinen yhteinen lapsi, Sophia Rose Hildén, joka syntyi vuonna 2019. Jukalla on myös kaksi lasta aikaisemmasta suhteestaan. 

Näet Chachin suloisen julkaisun alta tai tästä. 

Lue myös: Me Naiset: Chachi ja Jukka Hildén olivat erota - "Mietimme, jatkuisiko matka yhdessä vai erillään"

Lue myös: Chachi Hildén jakoi suloisia kuvia lastensa kastetilaisuudesta - Jukka Hildéniltä hauska kommentti

Lue myös: Chachi ja Jukka Hildén viettivät hääpäivää - "Miten kauniin elämän olemmekaan luoneet"

Kilpailut

Uusimmat