Kuva: AOP

Robin Packalen kertoo Iltalehdelle kansainvälisen uransa haasteita: "On se vienti hieman haasteellista"

10.11.2022 11:15 - Minttu Tikkanen

Packalen kertoi vuonna 2019 tähtäävänsä kansainväliselle uralle.

Robin Packalen levytti jälleen suomenkielistä musiikkia, vaikka ehti jo aiemmin kertoa suunnitelmistaan vaihtaa kappaleiden kieli englanniksi ja suunnata ulkomaille.

Koronapandemia kuitenkin vei veronsa tästäkin suunnitelmasta. Musiikin vienti ulkomaille ei ole helppoa, kun keikat on peruttu ja matkustaminen rajoitettua.

- Musan vienti ulkomaille, missä ei voi järjestää mitään tapahtumia ja kun lentäminen ei onnistu, on se vienti hieman haasteellista. Sai miettiä päänsä puhki, onko jotain vaihtoehtoisia keinoja saada omaa musaa kuulumaan rajojen ulkopuolella ilman matkustamista, Packalen kuvailee Iltalehden haastattelussa.

Nyt julkaistu kappale Ihana kipu on tehty yhdessä artisti Viivin kanssa. Packalen sanoo, ettei koe pyörtäneensä päätöstään, koska ei ole missään vaiheessa sanonut, ettei enää ikinä aikoisi tehdä suomeksi musiikkia. 

- ”Miksi se tekee taas suomeksi”. Teet niin tai näin, teet joka tapauksessa väärin. En ole sanonut, etten laula enää koskaan suomeksi. Olen sanonut, silloin ennen ekaa kansainvälistä levyä, että en tule laulamaan suomeksi, mutta en sanonut etten ikinä tule laulamaan suomeksi, Packalen sanoo Iltalehdelle.

Tähtäin on kuitenkin edelleen ulkomailla.

- Oma mindset on ulkomaat, enkkumusa. Olen halunnut kehittää sitä puolta ja haluan kehittää tulevaisuudessakin, Packalen jatkaa.

Lue myös: Robin Packalen muistelee uransa alkuaikoja - "Ajattelin, että tästä voi tullakin jotain"

Lue myös: Robin Packalen saa oman tv-ohjelman: "Illan alkaessa kukaan ei tiedä, mitä tuleman pitää"

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat