Kuva: AOP

Erika Vikman julkaisi suloisen kuvan uuden perheenjäsenen kanssa - "Vienyt mun sydämen täysin"

24.11.2022 22:15 - Sanni Seppä

Myös muun muassa artisti Vesala on kommentoinut Vikmanin julkaisua.

Artisti Erika Vikman, 29, on kertonut Instagram-julkaisussaan hankkineensa koiran. Uusi perheenjäsen on nimeltään Peppi ja Vikman kirjoittaa hänen olevan vain 1-vuotias. Julkaisun kuvassa Vikman pitelee Peppiä sylissään hymyillen.

"Hän on Peppi 1 vuotta. Hän tarvitsi uuden kodin ja mun elämästä löytyi paikka hänelle. Meistä on kahdessa viikossa tullut erottamattomat ja hän on tuonut mun arkeen niin paljon iloa ja rakkautta ja riiviömäistä säpinää. Peppi on vienyt mun sydämen täysin", Vikman kirjoittaa.

Artisti haluaa kuitenkin muistuttaa, että koiraa hankkiessa tulee ottaa huomioon erityisen jalostettujen koirarotujen terveysongelmat. Peppi itse on ranskanbulldoggi, joilla tiedetään olevan monia terveysongelmia.

"On hyvä tiedostaa lyttykuonoisen koiran jalostuksesta johtuvat terveysongelmat, ulkonäkö on viety terveyden edelle ja se on väärin. Se myös mietitytti Pepin kohdalla. Toivonkin, että jokainen äärimmilleen jalostettua rotua harkitseva henkilö miettii valintaansa aina tarkasti", artisti muistuttaa.

Hän sanoo kaikkein tärkeintä olevan kuitenkin se, että Pepillä on nyt rakastava koti loppuelämäksi.

Julkaisu on kerännyt ihastelevia kommentteja ja muun muassa artisti Vesala on kommentoinut kuvaa. Hänellä itsellään on mäyräkoira.

"Koirat on parasta seuraa", Vesala kirjoittaa.

Kommenttikenttään on ilmestynyt myös monia muita kommentteja. Monissa kommenteissa hehkutetaan koiria, mutta tuodaan esille myös oma suhtautuminen todella jalostettuihin koirarotuihin.

"Onnea uudesta ystävästä! Koirat ovat parhaita! Kiitos, Erika, kun toit esiin nämä kuonoasiat."

"Ihana kun adoptoit kodinvaihtajan."

"Mikään ei kyllä voita sitä tunnetta kun tulee kotiin ja koira ottaa niin innoissaan ja rakkautta täynnä vastaan."

"Hyvä kun laitoit tuon disclamerin mukaan. Koirat on ihania ja rakkaita tietysti, mutta toivoisin näkeväni mahdollisimman vähän mainostusta näille kaikkein sairaimmille roduille", kommenteissa kirjoitetaan.

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Isaac Sene kertoo miettineensä paljon kuolemaa - Erika Vikmanilta samaistuttava kommentti

Lue myös: Erika Vikman julkaisi väkevän kirjoituksen tärkeästä aiheesta - julkkikset yhtyivät artistin sanaan

Lue myös: Erika Vikmanin hyytävä halloween-asu ihastuttaa - "Syntisen upea kuva Erika"

Kilpailut

Uusimmat