Kuva: Shutterstock

Jouluinen sarjamaraton alkakoon! Tsekkaa ainakin nämä kolme kovaa kotimaista

22.12.2022 13:15 - Katja Nygård

Jouluna on lupa laiskotella! Kun konvehtirasiat on avattu ja vatsat täynnä joulupöperöä, on aika kaivautua sohvan nurkkaan ja aloittaa koko joulunpyhät kestävä sarjamaraton. Kannattaa tutustua ainakin näihin kolmeen kotimaiseen uutuussarjaan.

The Bridge

Espanjalaiseen formaattiin perustuvasta The Bridge -sarjasta julkaistaan neljä pohjoismaista paikallisversiota, joista Suomi-versiota juontaa näyttelijä Antti Reini.

Jännittävässä reality-formaatissa 12 osallistujaa joutuu puhaltamaan yhteen hiileen rakentaakseen rajatun ajan ja tarvikkeiden puitteissa sillan saarelle, jossa odottaa 50 000 euron rahapalkinto.

Matka ei tietenkään ole yksinkertainen, vaan sen varrelle osuu kaikenlaisia esteitä ja houkutuksia.

- Oli mielenkiintoista seurata erilaisia persoonia ja miten ihmisten kommunikointi alkoi rakentua, Reini kertoi aiemmin Radio Novan haastattelussa.

Osallistujat joutuvat henkisesti taistelemaan myös itsensä kanssa, kun eteen tulee mahdollisuus pelata joko omaan tai kaikkien yhteiseen pussiin.

Kukin kilpailija voi tehdä myyräntyötä tiettyyn pisteeseen asti, ei kuitenkaan loputtomasti.

- Silta on sen verran pitkä, että hommaa riittää, eikä kukaan tule selviämään yksin, Reini paljastaa.

Antti Reinin juontamassa The uutuusrealityssä kilpailijat joutuvat vastatusten sekä henkisten että fyysisten voimavarojensa kanssa. (kuva: Senja Rapila)

Saara Aalto pränkkää Suomea

Laulaja Saara Aalto päästetään vauhtiin piilokameratyylisessä sarjassa. Vauhdikkaassa ja yllättävässä ohjelmassa yksi julkisuudesta tunnettu henkilö joutuu hulvattoman pilan kohteeksi.

Katsojat pääsevät seuraamaan, kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista jekuttaessaan sellaisia julkkisnimiä kuin Jukka Hildén, Sauli Koskinen, Oona Kivelä, Petteri Koponen ja Juho Nummela.

Turvassa eivät ole myöskään viattomat ohikulkijat, joita jekutetaan kaupungin kaduilla ja kauppakeskuksissa.

Saara Aallon jekkupankista saavat julkkisten lisäksi oman osansa myös tavalliset ohikulkijat. (kuva: Emmi Moilanen)

Lemmenlöylyt

Sosiaalisen median vaikuttaja ja Youtube-tähti Henny Harjusolan juontama treffisarja on pakko nähdä!

Tapaninpäivänä (26.12.) starttaavassa sarjassa seurataan kuinka "superdeittailija" joutuu saunaan kolmen tuntemattoman sinkun kanssa. Nähtäväksi jää, kuinka kuumaksi meno yltyy.

Kilpailut

Uusimmat