Kuva: AOP / Tomi Natri

Marja Hintikan luotsaama suosikkiohjelma jatkuu - mukana muun muassa Sanna Marin

02.01.2023 12:15 - Lauri Kujanpää

Marinin lisäksi yllätettävien tuoliin istuvat muun muassa Juha Tapio, Hannele Lauri sekä Jukka Jalonen.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman kolmas kausi vie katsojat jälleen koskettavien ja riemastuttavien musiikkiyllätysten äärelle.

Kolmas kausi on täynnä tunnettujen henkilöiden yllättäviä kohtaamisia ja salaisuuksia, jotka vihdoin näkevät päivänvalon. Tulossa on uusia rakkauslauluja ja vanhoja klassikoita, ennen näkemätöntä ryminää ja hillittömän kauniita kohtaamisia.

Ohjelman juontajana jatkaa Marja Hintikka. Juontaja lupaa katsojille hersyvän ihanan kauden.

- Nyt tehtiin kaikkien aikojen huijauksia - käsikirjoituksissa oli joskus parikymmentä sivua pelkkää yllätettävän sumutussuunnitelmaa. Kun on kyse älykkäistä ja herkistä ihmistuntijoista, joita yllätettävien tuoliinkin monesti istahtaa, yllätysten onnistuminen vaatii nerokkuutta. Ja sitä kyllä löytyy käsikirjoitustiimistä. Ja kyllä lavalla nähdään esityksiä, jotka loksauttavat leuat paitsi katsojilta, myös yllätettäviltä, Marja Hintikka kertoo.

Sanna Marin yllätetään ohjelmassa. (kuva: MTV3)

Tällä kaudella juontajan suosikkiyllätyksen titteli jaetaan kahden yllätyksen kesken.

- Toinen on Niina Lahtisen yllätys. Hän oli menossa jonnekin aivan muualle kuin tähän ohjelmaan ja käveli lavalle täysin pihalla villasukissa ja ulkokengissä. Ja itse yllätyksessä tehdään jo jonkinlaista musiikkiviihteen historiaa - niin upea ja moniulotteinen se on. Tietenkin hieno oli myös pääministeri Sanna Marinin hetki valkoisessa tuolissa. Ohjelmassa hänestä paljastuu fanituksen kohde, josta aiemmin ovat tienneet vain hänen läheisimmät ystävänsä, juontaja myhäilee.

Yllätettävien penkkiin istahtaa tällä kaudella muun muassa Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen, radiojuontaja Niko Saarinen, näyttelijä Anna Airola, viisinkertainen paraolympiavoittaja Leo-Pekka Tähti, räppäri Sexmane, muusikko Juha Tapio, laulaja Anna Abreu sekä näyttelijä Hannele Lauri.

Kauden avausjaksossa yllätysten tuoliin istuu muun muassa Veronica Verho, jonka yllättää oma rakas Juhani Koskinen sekä tietysti pariskunnan Matti-koira. 

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi palaa MTV Katsomoon ja MTV3-kanavalle uusin jaksoin sunnuntaina 5. helmikuuta kello 19.30.

Lue myös: Marja Hintikka löysi parisuhdeaikaa hauskan termin avulla - monet seuraajat samaistuvat julkaisuun

Lue myös: Marja Hintikka julkaisi samastuttavan päivityksen joulun jälkeisestä elosta - esittää humoristisen ehdotuksen

Kilpailut

Uusimmat