Kuva: AOP / Pasi Murto

Piritta Hagman paljastaa olevansa parisuhteessa - kumppani on Susijengi-valmentaja Lassi Tuovi

02.01.2023 14:15 - Iiro Myllymäki

Pari on jakanut ensimmäiset yhteiskuvansa sosiaalisessa mediassa.

Fysioterapeutti ja muun muassa Iholla-ohjelmasta tuttu Piritta Hagman, 43, vahvistaa olevansa parisuhteessa miesten koripallomaajoukkueen Susijengin päävalmentajan Lassi Tuovin, 36, kanssa. Pari on jakanut ensimmäiset yhteiskuvansa sosiaaliseen mediaan.

Lassi Tuovi (kuva: AOP)

Hagmanin Instagram-tarinoissa nähtiin ensin mustavalkoinen yhteiskuva kaksikosta, jossa teksti toivottaa hyvää uutta vuotta. Tämän jälkeen nainen jakoi Tuovin omissa tarinoissaan jakaman yhteiskuvan. Tässä kuvassa pariskunta poseeraa juhlavina lähekkäin, ja Hagmanin käsi on hellästi Tuovin vatsan päällä. Instagram-tarinat ovat näkyvillä vuorokauden ajan.

Hagman erosi aiemmasta miehestään, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanista vuonna 2018. Pari oli naimisissa 12 vuoden ajan, ja heillä on kolme lasta. Hagman on puhunut avioeron seurauksista muun muassa Iholla-sarjassa. Hagman on mukana myös Iholla-sarjan tulevalla kaudella, joka alkaa TV5:llä ja Discovery+-palvelussa 12. tammikuuta.

Piritta Hagman on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti. Hän pitää Pimppiheimo-nimistä podcastia yhdessä Rosanna Kuljun kanssa. Hagman on puhunut Podplayssa julkaistavassa podcastissa ihannekumppaninsa piirteistä.

- Oikeasti haluaisin, että se kumppani olisi paras ystäväni. Se, mikä siinä tulee vaativaksi, on se, että hän olisi oikeasti kiinnostunut minusta ja että hän jaksaisi kuunnella jatkuvia löpinöitäni, Hagman sanoi.

Lassi Tuovi nousi Suomen miesten koripallomaajoukkueen päävalmentajaksi kesällä 2022.

Lue myös: Yksi asia sai Piritta Hagmanin boikotoimaan joulua - paljastaa Pimppiheimo-podcastissa hauskan lapsuusmuistonsa

Lue myös: Rosanna Kulju ja Piritta Hagman paljastavat Pimppiheimo-podcastissa ihannekumppaniensa piirteet

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat