Kuva: AOP

Jare Brand julkaisi harvinaisen yhteiskuvan vaimonsa kanssa - katso ihana otos

14.02.2023 15:15 - Sanni Seppä

Brand avioitui kumppaninsa kanssa vuonna 2020. Pitkään yhtä pitänyt pariskunta ei ole kuitenkaan halunnut tuoda suhdettaan julkisuuteen.

JVG-duosta tunnettu Jare Brand, 35, on halunnut uransa aikana pitää yksityiselämänsä ja ihmissuhteensa pois julkisuuden valokeilasta. Räppäri avioitui vuonna 2020 pitkäaikaisen kumppaninsa Marian kanssa ja pariskunta on viime vuosina saanut myös esikoislapsensa. Brand on kuitenkin halunnut pitää parisuhteensa yksityisenä, eikä hänen kumppaniaan juuri näy esimerkiksi räppärin somessa.

Nyt Brand on kuitenkin hieman poikennut tutusta kaavastaan ja julkaissut kumppaninsa kanssa ihanan yhteiskuvan Instagram-tililleen. Kuvassa pariskunta poseeraa tyylikkäissä juhlavaatteissa. Brandilla on päällään musta puku ja Marialla upea rusehtava v-aukkoinen iltapuku. Molempien kasvoilta loistaa iloinen hymy.

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

JVG:n tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Amatimies, Häissä, Kran Turismo ja Tarkenee. Duon tuorein singlelohkaisu on 3. helmikuuta julkaistu kappale Purjeissa, joka on tehty yhteistyössä Samu Haberin kanssa. Yhtye tekee uransa isoimman keikan tulevana kesänä, kun JVG esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 12. elokuuta.

Lue myös: JVG ja Samu Haber paljastivat jättiyllätyksen - julkaisevat yhteisbiisin perjantaina

Lue myös: JVG saavuttaa merkittävän etapin ja valloittaa Olympiastadionin: "Nähää Stadikalla!"

Lue myös: JVG muistelee uransa kohokohtia - "Sitä oli aika ihmeissään"

Kilpailut

Uusimmat