Kuva: AOP

Duudsonit-ryhmä tekee paluun suosikkiohjelman myötä - "Moni unohtaa yhdessäolon tärkeyden"

01.03.2023 16:15 - Lauri Kujanpää

Ohjelma nähdään Nelosella syksyllä. Heittäytymiskykyisiä perheitä haetaan nyt mukaan.

Duudsonit tekee paluun tv-ruutuihin.

Duudsonit eli Jukka Hildén, Jarno Laasala, Jarno "Jarppi" Leppälä ja HP Parviainen vierailevat jälleen haasteiden keskellä olevien perheiden luona ympäri Suomea, kun Duudsonit tuli taloon palaa ruutuihin uusin jaksoin. 

Ohjelmassa Duudsonit auttavat haasteiden keskellä olevia perheitä - duudsonimaiseen tapaan.

- Tulemme tarpeeksi ulkopuolelta, joten osaamme muistuttaa läsnäolon ja toisen kuuntelemisen tärkeydestä sekä siitä, miten mahtavaa perheen on tehdä asioita yhdessä, kun asenne on oikea. Moni unohtaa yhdessäolon tärkeyden nykypäivän kiireissä ja stressissä. On kiva päästä ravistelemaan perheitä lempeällä mutta sopivan anarkistisella meiningillä, Hildén sanoo.

Perheiden haku ohjelmaan on käynnissä parhaillaan. Jarno Laasala toivoo ohjelmaan perheitä, jotka aidosti haluavat uusia näkökulmia arjen haasteisiin.

- Kun perheet oikeasti haluavat uusia näkökulmia, ovat he myös vastaanottavaisia niille. Pyrimme antamaan vanhemmille eväitä jatkoa varten. Aikaisemmilta kausilta mieleeni on jäänyt, miten avoimesti perheet ovat avanneet ovet koteihinsa ja uskaltaneet heittäytyä mukaan. Asumme perheiden luona kaksi päivää, ja siten olemme heidän arkensa ytimessä, hän sanoo. 

Ohjelma nähdään Nelosella syksyllä. Heittäytymiskykyisiä perheitä haetaan nyt mukaan. 

Lue myös: Duudsonit 20 vuotta - vieläkö muistat, miltä ystävykset näyttivät vuosituhannen alussa?

Lue myös: Duudsonit-Jarno ottaa ilon irti etätyöstä - pulkkamäkeä tietokone kädessä

Kilpailut

Uusimmat