Kuva: MTV3

Alma Hätönen kertoo tv:ssä hengenvaarallisesta illastaan - juontajaa uhattiin kahdesti aseella

20.03.2023 21:15 - Sanni Seppä

Alma Hätönen kertoi karmaisevasta kokemuksestaan Kuutamolla-ohjelmassa.

Janne Katajan isännöimä Kuutamolla-ohjelma on palannut jälleen ruutuun ja uuden tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa vierailivat Alma Hätönen, Niko Saarinen ja Lotta Harala. Jokaisessa jaksossa kolme julkisuudesta tuttua vierasta kertovat toisilleen kaksi tositarinaa ja yhden valheen. Kilpailijoiden ja yleisön on arvattava, mikä kertomuksista haiskahtaa keksitylle. 

Yksi juontaja Alma Hätösen tositarinoista huokuu todellista vaaran tuntua, sillä hän paljasti ohjelmassa joutuneensa vaaratilanteeseen kahdesti saman illan aikana. Hätönen kertoo olleensa vuosia sitten surffaamassa Nicaraguassa, jossa hän koki myös ihanan lomaromanssin erään australialaisen miehen kanssa. Kun pari päätyi yhdessä eräänä iltana rannalle, tapahtui jotain aivan odottamatonta. 

- Lähdimme pussailemaan rannalle ja katsomaan tähtiä. Sitten sinne tuli joku mies, joka tuijotti ja osoitti meitä aseella. Olimme sanomatta mitään ja mietimme, että tämä on ehkä meidän merkkimme lähteä pois täältä, Hätönen muistelee. 

Vaikka pari pääsi ehjin nahoin tilanteesta pois, eivät vaaratilanteet kuitenkaan vielä tässä kohtaa olleet täysin takanapäin. Kun kaksikko suuntasi illalla majoituspaikkaansa ensimmäisen kauhistuttavan tapahtuman jälkeen, syttyi parin harmiksi seuraava välikohtaus. 

- Menimme guest houselle ja siellä oli ilmeisesti omistaja huomannut, että sinne oli tullut joku ylimääräinen. Hän sitten aivan raivona aseella uhaten uhkasi tappaa Tomin jos hän ei maksa yöstä.  

Pariskunnan romanssi kuivuikin kasaan nopeasti tämän jälkeen. 

- Emme nähneet Tomin kanssa sen jälkeen kyllä enää, että hän oli lähtenyt sitten pois, Hätönen kertoo. 

Lue myös: Sara Sieppi osti vanhemmilleen hulppean lahjan - herkistyy kertoessaan asiasta Iholla-sarjassa

Lue myös: Elina Gustafsson ja Ansku Bergström avautuvat tv:ssä parisuhdekriiseistään - "Ellua tullaan tosi paljon iskemään"

Kilpailut

Uusimmat