Kuva: AOP / Tomi Natri

Maria Veitolan 50-vuotissynttäreillä oli osuva teema - katso kuvat julkkisten ilakoivista tyyleistä

27.03.2023 15:15 - Iiro Myllymäki

Muun muassa Benjamin Peltonen ja Marja Hintikka juhlivat yökyläilyteemaisilla synttäreillä.

Toimittaja ja juontaja Maria Veitola juhli viikonloppuna 50-vuotissyntymäpäiviään. Muun muassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta tunnettava nainen oli valinnut juhlien teemaksi osuvasti yökyläilyn. Vieraat olivat pukeutuneet yöasuihin, ja juhlissa kuvia otettiin muun muassa valtavassa pinkissä sängyssä. Kultaisella Venlalla palkitussa ohjelmassa Veitola menee suomalaisjulkkisten koteihin yöpymään.

Mukana lauantain juhlissa oli monia julkisuudenhenkilöitä, jotka ovat jakaneet kuvia pyjamatyyleistään sosiaalisessa mediassa. Paikalla olivat muun muassa juontajapari Marja Hintikka ja Ile Uusivuori, laulaja Benjamin Peltonen, stylisti Sami Sykkö, juontaja Pipsa Hurmerinta, tv-kasvo Sikke Sumari sekä toimittaja Laura Haimila.

Juhlien teemasta ja kulusta kirjoittaa esimerkiksi Sykkö Instagram-päivityksessään.

”Marian 50-vuotissynttäreiden teemana oli yökyläily ja juhlavieraita varten juhlissa oli - tietenkin - myös sänky! Entäs pukukoodi? Yöpuku, luonnollisesti! Oi Maria, hän on niin mahtava! Maria piti myös aivan ihanan puheen, jossa hän sanoi jotenkin niin, että kyllä sitä kannattaa juhlia, että ollaan synnytty ja ollaan yhä täällä kaikki, elossa ja yhdessä”, Sykkö kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Myös Marja Hintikka ilahtui pyjamabileteemasta ja juhlisti Veitolaa somepäivityksellä.

”Tänään juhlitaan sua: ystävää, timanttista kollegaa ja suomalaisen mediakentän suuntanaista, joka menee, tekee ja menestyy. Ja siinä samalla pitää joka solullaan huolta maapallosta ja ihmisistä ympärillään. Onnea niin paljon!” Hintikka kirjoittaa.

Kuvassa näkyy myös Veitolan oma juhlalook.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Myös Laura Haimila on jakanut Instagramissa kuvan juhlista. Hänen kanssaan sängyllä makoilee poppari Benjamin.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Veitola itse ei ole jakanut kuvamateriaalia bileistä Instagram-fiidinsä puolelle. Sen sijaan hän kertoo yöpyneensä viikonloppuna Helsingin kantakaupungissa St. George -hotellissa, mistä hän on jakanut kaksi yhteiskuvaa Jotti-puolisonsa kanssa.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Lue myös: Elina Gustafsson vastaa Yökylässä-jakson nostattamaan "paskamyrskyn tynkään" - etenkin hampaidenpesu ihmetytti

Lue myös: Sini Sabotage järkyttyi kommentista, jonka Maria Veitola heitti hänelle suorassa lähetyksessä: "Se oli niin traumatisoivaa"

Kilpailut

Uusimmat