Kuva: AOP

AL: Antti Tuisku jättää Suomen taakseen - "Kyllä minä olen lopettamassa ihan oikeasti"

30.03.2023 15:15 - Iiro Myllymäki

Antti Tuisku kertoo Aamulehdelle keskittyvänsä artistiuransa jälkeen terapiatyöhön ja siirtyvänsä pysyvästi Espanjaan.

Artisti Antti Tuisku, 39, aloittaa tällä tietoa viimeisen areenakiertueensa huomenna perjantaina Tampereen Nokia Arenalla. Muusikko on lopettamassa artistinuraansa tai ainakin jäämässä pitkälle tauolle heinäkuun Ruisrock-keikan jälkeen.

Nyt Tuisku kertoo Aamulehdelle, millaisia suunnitelmia hänellä siintää tulevaisuudessa. Hän painottaa, että paluuta musiikkiuran pariin ei ole ainakaan pitkään aikaan tiedossa.

- Kyllä minä olen nyt lopettamassa ihan oikeasti. Ihmisillä on ollut tästä ristiriitaista tietoa ja ymmärränkin sen, koska on puhuttu tauosta. En aio lyödä vetoa kenenkään kanssa siitä, että enkö voisi joskus palata. Mutta jos hypoteettisesti joskus palaisin takaisin estradeille, siihen tulisi menemään vuosia. Minulla on ollut jo pitkään olo, että haluan katsoa, mitä elämän muilla osa-alueilla on minulle annettavana, Tuisku sanoo lehdelle.

Tuisku on viime vuosina opiskellut hyvinvointialalla. Hän valmistui vuonna 2019 Varalan urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi ja viime vuonna Helsingin psykoterapiainstituutista ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Hän suuntaakin nyt katseensa ihmisten auttamiseen ja valmentamiseen. Samalla hän jättää Suomen taakseen.

- Aktiivisen artistiurani jälkeen ajatukseni ovat terapiatyössä ja valmentamisessa. Olen tätä nykyä osakkaana hyvinvointi- ja mielenterveysalan start up -yrityksessä. Alan syksyn tienoilla jakaa siellä omaa asiantuntijuuttani ja osaamistani. Siirryn myös pysyvästi Espanjan kamaralle. Kotini on ollut Espanjassa jo viisi vuotta, Tuisku kertoo.

Ensimmäiseltä Idols-kaudelta pinnalle ponnahtanut tähti kertoo Aamulehdelle tehneensä esikaupat vuoren rinteellä sijaitsevasta mökistä Espanjassa. Tästä mies kertoo kysyttäessä, missä hän aikoo olla 50-vuotiaana.

- Nyt odottelen, että kyseisen pienen kaupungin kaupungintalolta saadaan kaikki tarvittavat dokumentit. Jos kauppa toteutuu, paikka tulee olemaan koirienikin paratiisi. Siellä saa olla ihan vapaana ja naapureita ei ole lähellä. Vuorilta on upeat näkymät yli kahden rantakaupungin. Tiedä vaikka alkaisin kasvattaa manteleita, Tuisku kertoo.

Mies sanoo toivovansa tulevaisuudelta ennen kaikkea tasapainoa ja seesteisyyttä.

Antti Tuisku julkaisi juuri uuden singlen Baila por mi. Kappaleen musiikkivideon pääsee katsomaan alta.

Lue myös: Antti Tuiskun viimeinen kiertue alkaa pian - kysynnän vuoksi lisäkonsertteja

Lue myös: Antti Tuisku valmistui uuteen ammattiin - julkaisi saavutuksestaan tunteikkaan päivityksen

Lähde: Aamulehti

Kilpailut

Uusimmat