Kuva: Nelonen

Kesäisessä Hangossa rannalta löytyy ihmisen pää - suositut jännitysromaanit muuntuvat rikossarjaksi

30.05.2023 18:15 - Minttu Tikkanen

Sarjan tapahtumat sijoittuvat Hankoon.

Hangon aurinkoinen kesäpäivä järkkyy, kun kaupungissa tapahtuu häikäilemätön murha. Rikosta saapuvat uudessa jännityssarjassa ratkaisemaan Matti Remeksen suosituista rikosromaaneista tutut päähenkilöt Ruben Waara sekä poliisina työskentelevä tytär Vera Waara.

10 jakson Murha Hangossa -alkuperäissarjassa Ruben jättää firmansa ja muuttaa kotiseuduilleen Hankoon. Kaupungissa asuu myös isästään etääntynyt, tätä nykyä poliisina työskentelevä Vera, joka ei lainkaan ilahdu isän yllätysvierailusta varsinkaan, kun poliisia työllistää samaan aikaan uimarannalta löytynyt ihmisen pää. 

Päärooleja Rubenina ja Verana näyttelevät Matti Ristinen ja Mimosa Willamo. Heidän lisäkseen myös sivuosissa nähdään nimekkäitä näyttelijöitä kuten Aku Sipola, Anu Sinisalo, Ville Myllyrinne, Katariina HavukainenTatu Sinisalo, Inka Kallén, Karim Rapatti ja Oona Kare. Sarjan on ohjannut Aleksi Mäkelä ja käsikirjoittaneet Eriikka Etholén-Paju ja Antti Pesonen.

Sarjan kuvaukset ovat juuri alkaneet nimensä mukaisesti Hangossa. Valmis sarja nähdään suoratoistopalvelu Ruudussa keväällä 2024. 

Lue myös: Uusi kotimainen draamasarja perustuu tositapahtumiin - vaarallisilta tilanteilta ei vältytä

Lue myös: Uudessa kotimaisessa jännityssarjassa asukkaat jäävät eristyksiin ulkosaaristoon synkin seurauksin

Lue myös: Yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimmista rikossarjoista saa jatkoa: "Koskinen viedään äärirajoille"

Kilpailut

Uusimmat