Kuva: MTV

Uudessa psykologisessa trillerissä tutkitaan naisen katoamista - näyttelijäkaarti vilisee huippunimiä

01.06.2023 21:15 - Sanni Seppä

Johannes Holopaisen ja Saga Sarkolan tähdittämä uutuussarja perustuu Nainen joka katosi -romaaniin.

Aaro kohtaa Helsingin kesäyössä sympaattisen ja arvoituksellisen Mauran ja ihastuu tähän. Heille kehittyy suhde, jollaisesta Aaro ei ole edes uskaltanut uneksia. Yhtäkkiä Maura katoaa ja Aaro alkaa epäillä, oliko nainen oikeasti ollut olemassakaan. Vakuutusyhtiön juristina Aaro pääsee Mauran jäljille. Selviää, että joskus kauan sitten on tapahtunut rikos, joka on jättänyt pysyvät jäljet Mauraan. Mutta ehtiikö Aaro löytämään Mauran ennen kuin on liian myöhäistä?

Tältä kuulostaa C Moren uusi alkuperäissarja. Nainen joka katosi on Simo Halisen samannimiseen romaaniin pohjautuva neliosainen psykologinen trilleri synkästä rikoksesta, jonka varjo lankeaa neljän henkilön ylle. Tarina kerrotaan kolmen eri näkökulman kautta. Sarjan julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta sen kuvaukset ovat alkaneet tällä viikolla Turussa. 

Sarjaa tähdittää rivi Suomen kirkkaimpia näyttelijätähtiä. Pääosissa nähdään Saga SarkolaJohannes HolopainenOona Airola ja Pekka Strang. Sarjan käsikirjoitus ja ohjaus ovat Halisen käsialaa. 

”Nainen joka katosi on minulle jo tässä vaiheessa erityinen projekti. Ensimmäistä kertaa ohjaan omaan romaaniini perustuvaa tarinaa draamaksi. On ollut kiinnostavaa nähdä kirjoitusprosessin edetessä, miten tekeillä oleva teos on irtautunut alkuperäisestä romaanin materiaalista kehittyen uudeksi, itsenäiseksi teokseksi. Erityisen suurella innolla odotan päästä työskentelemään mielestäni neljän poikkeuksellisen lahjakkaan näyttelijän kanssa”, Halinen kertoo MTV:n tiedotteessa. 

Lue myös: Uutuuskomediassa päähenkilö päätyy vahingossa valelääkäriksi ja soppa on valmis - rooleissa useat tunnetut näyttelijät

Lue myös: Hirttämättömät-elokuva sai musertavan startin - keräsi ensi-iltaviikollaan vain 1300 katsojaa

Lue myös: Antti Holma ja Kari Ketonen näyttelevät fiktiosarjassa ensi kerran yhdessä: "Komedian kuninkaallisia"

Kilpailut

Uusimmat