Kuva: MTV

Monet suosikkiohjelmat jatkuvat syksyllä uusin jaksoin - viihdettä, rikosta ja draamaa luvassa

23.06.2023 10:15 - Minttu Tikkanen

Moni suosikkiohjelma palaa tauolta uusin jaksoin.

Syksy on alkavien ja jatkuvien tv-sarjojen aikaa. MTV:n tiedotteen mukaan myös tulevana syksynä monet katsojien ikisuosikit saavat odotettua jatkoa MTV3-kanavalla, MTV Katsomossa sekä C More -suoratoistopalvelussa. 

Viihteen saralla jatkuvat monet suositut realityt ja kisailut kuten 28. elokuuta Maajussille morsian. Tutun ohjelmaformaatin rinnalla nähdään kuitenkin ensi syksynä myös uusi versio, jossa perehdytään varsinaisen alkuperäisohjelman ulkopuolelle jääneisiin rakkaustarinoihin. Myös Maajussille morsian: Kaikki tarinat -formaatti alkaa elokuussa.

Syyskuussa puolestaan ruutuihin palaavat Tanssii tähtien kanssa ja Masked Singer Suomi. Lisäksi myöhemmin jatkoa saa myös katsojien rakastama Ensitreffit alttarilla. 

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijoina jatkavat Kari Kanala, Hanna Myllymaa ja Tapani Alanen. (kuva: MTV)

Lisäksi ruutuihin palaavat muun muassa The Harlins -seurantareality, Koko Suomi leipoo, Suomen kaunein koti ja toisen kauden saava Maria Veitolan suosittu dokumenttisarja Veitola.doc.

Syksyllä on luvassa uusia kausia myös fiktiosarjoihin ja joitakin sarjauutuuksia. Ensi-iltansa saa muun muassa odotettu draamasarja Estonia autolautta Estonian traagisista tapahtumista. Uusia kausia puolestaan nähdään suosituista rikossarjoista Maria Kallio ja Aallonmurtaja sekä draamakomedia Onnelasta

Maria Kallio jatkaa rikosten ratkomista toisella tuotantokaudella. (kuva: MTV)

Lue myös: Syksyllä alkaa monta vauhdikasta uutuusohjelmaa - poimi vinkit talteen

Lue myös: Kesän suosittu keskusteluohjelma alkaa jälleen - tällä kaudella sarja saa myös uuden juontajan

Lue myös: Amazing Race saadaan vihdoin suomeen - mukana 12 julkisuuden henkilöistä koostuvaa kisaparia

Kilpailut

Uusimmat