Kuva: MTV / Jukka Alasaari

Love Islandilta rikostuomion vuoksi poistettu Ali kommentoi nyt lähtöään - 'Olo on vielä surkea ja pettynyt'

22.06.2023 15:15 - Sanni Seppä

Ali on kommentoinut ohjelmasta lähtöään Instagramissaan.

Love Island Suomi -ohjelmassa nähtiin viime viikolla dramaattinen käänne, kun sinkkukilpailija Ali, 27, lähetettiin kotimatkalle rakkauden saaren villalta. MTV tiedotti, että syynä tähän oli Love Island -sinkun saama rikostuomio vuonna 2018. Ali on ollut mukana 2016 tapahtuneessa välikohtauksessa, jonka johdosta hän on saanut rikostuomion. Asia ei ole käynyt ilmi ennen kuvausten alkamista. 

Nyt Ali on kommentoinut asiaa ensimmäistä kertaa omassa Instagramissaan.

"Päälliset fiilikset on tällä hetkellä tosi huonot ja pettyneet. Kokemuksena ootin Love Islandia tosi paljon ja olisi ollut vielä paljon annettavaa ja koettavaa. Olisin itse enemmän kun mielelläni jäänyt vielä Villalle", hän kirjoittaa.

Hän kertoo, että koko Love Island -porukasta tuli hänelle lyhyessä ajassa todella läheinen ja elinikäisiä ystävyyssuhteita ehdittiin muodostamaan. Alin ja kilpailija Isabellan välille ehti myös syntyä jo romanttista kiinnostusta, mutta kotiinlähdön myötä se kortti jäi toistaiseksi katsomatta.

"Mulla ja Bellalla klikkasi heti tosi hyvin ja muodostui aito ja hyvä yhteys. Hengailtiin paljon kahdestaan ja juteltiin avoimesti kaikesta maan ja taivaan väliltä niin pinnallisista kuin syvällisemmistäkin asioista. Homma eteni omalla painolla eikä kumpikaan pakottanut mitään. Bella on aito ja ainutlaatuinen ja se huumori mistä toisessa tykkään niin sitä ei ainakaan jäänyt uupumaan".

Ali toivookin Isabellalle kaikkea hyvää ja haluaisi katsoa hänen kanssaan jutun loppuun asti, mikäli Isabella ei saarelta löydä uutta kumppaniehdokasta.

"Itsellä on aina yksi kortti kerrallaan kädessä, joten ei auta kun katsoa ja odottaa - löytää Bella sitten uuden tai ei. Toivon hänelle pelkkää hyvää. Mikäli uutta ei kuitenkaan löytyisi niin mielelläni katsoisin tämä kortin loppuun saakka".

Hän kertoo ymmärtävänsä, että tuotantoyhtiön oli tehtävä jonkinlainen ratkaisu, kun hänen tuomionsa kävi ilmi. Ali oli käräjäoikeuden tuomion mukaan tehnyt vuoden 2016 lokakuussa ruumiillista väkivaltaa mieshenkilölle mikkeliläisen ravintolan ulkopuolella. Välikohtauksessa Ali oli työntänyt miehen selkä edellä kaidetta vasten niin, että mies oli kaatunut kaiteen yli pää edellä ja lyönyt päänsä asfalttiin.

"En vähättele tekoani, enkä hyväksy väkivaltaa millään muotoa. En ole kuitenkaan lyönyt tai hakannut ketään. Olen mielestäni kiltti ja lämminsydäminen ihminen, enkä tunnista itseäni siitä kuvauksesta, jota jotkut lehtien uutisoinnit ovat antaneet ehkä ymmärtää. Kolikolla on kuitenkin kaksi puolta ja ymmärrän, että ohjelmassa kaikilla on samat säännöt ja että jouduin Villalta poistumaan, vaikka olo onkin vielä surkea ja pettynyt".

Ali kirjoittaa olevansa kuitenkin iloinen saamastaan kokemuksesta ja hän lähtisi julkaisunsa mukaan milloin tahansa uudelleen Love Islandille rakkautta etsimään. 

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Miss Suomi -perintöprinsessa Sonja Länsivuori, 25, hyppäsi mukaan Love Islandille

Lue myös: Tässä ovat uudet Love Island Suomi -sinkut - mukana TikTok-tähtiä ja wellnessmalli-voittaja

Lue myös: Veronica Verho on suuri Love Island -fani ja ohjelman juontaminen on unelmien täyttymys - 'Jos olisin sinkku, voisin osallistua itsekin'

Kilpailut

Uusimmat