Kuva: C more / MTV

Elena Leeve palaa rikospoliisiksi - rakastettu sarja jatkuu pian

03.08.2023 13:15 - Lauri Kujanpää

Leena Lehtolaisen romaaneihin pohjautuvan dekkarisarjan ensimmäinen kausi oli katsojamenestys.

C More -alkuperäissarja Maria Kallio palaa uusilla jaksoilla elokuusa. 

Toisella kaudella Maria Kallio (Elena Leeve) palaa töihin lapsensa Iidan ollessa puolivuotias. Ström (Carl-Kristian Rundman) on hoitanut Marian äitiyslomasijaisuuden paremmin kuin Maria olisi odottanut. Koivulle (Leo Sjöman) Marian paluu on ristiriitainen. Koivu kokee jäävänsä ulkopuolelle Marian elämän isoista käänteistä ja se sattuu häneen. Marialla on koko ajan ollut toive pitää sekä Koivu että Antti (Markus Järvenpää) elämässään, mutta Koivun rakastuminen Strömin sijaiseksi tulevaan Anu Walliniin (Seidi Haarla) saa Marian tuntemaan itsensä ulkopuoliseksi. Kauden aikana suuri tragedia koskettaa koko poliisipiiriä.

Yllämainittujen näyttelijöiden lisäksi sarjaa tähdittävät muun muassa Matleena KuusniemiRoosa Söderholm, Alex Anton, Petteri Summanen ja Matti Leino.

Sarjan ohjauksesta vastaa Laura Joutsi ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju. Leena Lehtolaisen romaaneihin pohjautuvan dekkarisarjan ensimmäinen kausi oli katsojamenestys. 

Maria Kallio alkaa C More -suoratoistopalvelussa 17. elokuuta. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa. Jaksoja on yhteensä 10.

Lue myös: Elena Leeve sai ensimmäisen Jussinsa jo teini-ikäisenä, mutta gaala jännittää yhä: "En osannut odottaa"

Lue myös: Arvostelu: Kikan tarina on surullinen, mutta Kikka!-elokuva yksi vuoden ehdottomasti parhaita

Kilpailut

Uusimmat