Kuva: MTV

Maajussille Morsian palaa ruutuihin - jälleen uudet osallistujat lähtevät etsimään rakkautta

22.08.2023 16:15 - Minttu Tikkanen

Tutun formaatin rinnalla alkaa miltei yhtäaikaisesti myös uusi ohjelma.

Rakastettu Maajussille morsian -ohjelma palaa jälleen syksyn tullen ruutuihin. Uudella kaudella kumppania etsivät jälleen uudet maajussit, jotka ohjelmaa esittävä MTV esittelee tiedotteessaan.

Maajussille morsian -osallistujat uudella kaudella

Sami, 31, pyörittää Nurmijärvellä eri kaalilajikkeita ja ohraa kasvattavaa tilaa, jonka vetovastuun on saanut vanhemmiltaan. Kun aikaa jää, Sami mieluusti hiihtää, kunnostaa vanhoja autoja ja harrastaa enduroa. Tulevalla kumppanillaan Sami toivoo olevan samanlaisia haaveita esimerkiksi perheen perustamisen suhteen.

Sami toivoo tulevaisuudessa perhettä. (kuva: MTV)

Ville, 32, isännöi vanhaa lammastilaa luonnonkauniissa merenkurkun saaristossa, Simojoella. 500 lammasta ovat olleet Villen vastuulla jo seitsemän vuotta. Keväisin työllistävät myös lampaiden karitsat. Tilanhoidon ohella Ville kuitenkin opiskelee itselleen tutkintoa myös ympäristötekniikasta, sillä myös ympäristö ja ilmastonmuutos ovat Villelle tärkeitä aiheita. Tulevaisuudessa Ville toivoo kumppanin osallistuvan tilan arkeen ja jakavan haaveen omasta perheestä. 

Ville opiskelee tilanhoidon ohella tutkintoa ympäristötekniikasta. (kuva: MTV)

Kallen, 48, sukutilalla Pöytyällä viljellään kauraa, rypsiä ja hernettä. Päivisin Kalle kuitenkin tekee töitä myös katsastuksessa sekä puimureiden maahantuontihuolloissa. Töidensä ohella Kalle on intohimoinen tanssiharrastaja. Kumppaniltaan Kalle ei edellytä tanssitaitoja, mutta kiinnostus yhteistä harrastusta kohtaan olisi toivottavaa. Kallen perheeseen kuuluvat myös kaksi tytärtä aiemmasta liitosta.

Kalle toivoo kumppanin jakavan tanssiharrastuksen. (kuva: MTV)

Tarjalla, 54, on mansikkatila Vartialassa. Tarja on ehtinyt emännöidä tilaa nyt neljä vuotta muutettuaan takaisin Suomeen 20 vuoden Yhdysvalloissa asumisen jälkeen. Kolmen aikuisen lapsen äiti toivoo tulevalta kumppaniltaan ainakin huumorintajua ja huomioonottavuutta. Tarja ei haaveile eläkepäivistä, vaan suunnittelee jo, miten voisi kehittää tilaa eteenpäin esimerkiksi kennelitoiminnalla.

(kuva: MTV)

Ruutuihin saadaan myös uusi versio tutusta formaatista

Maajussille morsiamen lisäksi syksyllä nähdään myös rinnakkaissarja Maajussille morsian: Kaikki tarinat, jossa nähdään niiden maajussien tarinat, jotka ovat aiemmilla kausilla jääneet kuvausten ulkopuolelle. Nyt katsojat pääsevät siis viimein näkemään, miten käy ohjelman ulkopuolelle jääneille maajusseille ja heidän rakkaustarinoilleen.

Myös uutta fomaattia juontaa Vappu Pimiä.

Veli-Matti, 37, pyörittää lypsykarjatilaa Ylivieskassa veljensä kanssa. Tilanhoidolle vastapainoa tuovat monet urheiluharrastukset kuten kuntosali, sulkapallo ja hiihto. Veli-Matilla on kaksi lasta aiemmasta liitostaan. Nyt etsinnässä olisi maanläheinen ja positiivinen kumppani.

Veli-Matti arvostaa kumppanissa maanläheisyyttä ja optimistista elämänasennetta. (kuva: MTV)

Jani, 26, pitää hevostilaa Urjalassa ja eläimet hotkaisevatkin vapaa-ajasta suuren osan. Jani ei kuitenkaan ole täysipäiväinen maajussi, sillä hänellä on myös päivätyö lähihoitajana. Jani on muuttanut kaupungista maaseudulle kaivattuaan rauhallisempaa ja omannäköisempää elämää, maalla viihtyminen sekä huumorintajuisuus ovat tärkeitä kriteerejä myös kumppanille.

Jani muutti maalle rauhallisemman elämäntyylin perässä. (kuva: MTV)

Pinja, 35, sai vuonna 2021 Kärkölästä vastuulleen tilan, joka on ollut hänen sukunsa hallussa jo 1800-luvulta saakka. Tilan päätoimi on viljan viljely, mutta Pinjan sydäntä erityisen lähellä ovat tilan lampaat ja koirat. Eläimet ovat muutenkin tärkeitä Pinjalle, sillä hän on alunperin kouluttautunut eläinlääkäriksi. Pinja ei kaipaa kumppanista tilalle työvoimaa, mutta toivoisi aitoa kiinnostusta tilan arkea kohtaan.

Pinja viihtyy tilan eläimiä hoitaessa. (kuva: MTV)

Aino, 40, on emännöinyt luomuviljatilaa Tarvasjoella jo 10 vuotta. Hän on kuitenkin ammatiltaan erityisluokanopettaja, joten tilanpito on ennemminkin hänelle elämäntapa ja sivutoimi. Silti aikaa riittää myös kolmelle lapselle sekä musiikki- ja liikuntaharrastuksille. Kumppanikseen Aino toivoisi huumorintajuista ihmistä, joka myös viihtyisi maaseudulla. 

Aino jakaa aikaansa tilanhoidon, erityisopettajan ammatin sekä kolmen lapsen äitiyden välille. (kuva: MTV)

Maajussille morsian alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 28. elokuuta ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat 11. syyskuuta alkaen.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa palaa uusin jaksoin syksyllä - kilpailijoina muun muassa näyttelijöitä ja urheilijoita

Lue myös: Suomen kaunein koti -ohjelma jatkuu - mukana uskomattomia kohteita

Kilpailut

Uusimmat