Kuva: Miia Sahari

Pate Mustajärvi vastaa, lähtisikö hän Vain elämää -ohjelmaan mukaan

10.09.2023 18:15 - Lauri Kujanpää

Popedan solistinta yli 45 vuotta toiminut Pate Mustajärvi keskittyy nyt soolouraan.

Legendaarinen Pate Mustajärvi toimi Popedan solistina yli 45 vuotta. Lauantaina 2. syyskuuta Mustajärvi päätti uransa Popedan keulilla ja nyt hän keskittyy soolouraan ja rauhallisempaan elämään.

Mustajärvi muistelee Voice.fi:n haastattelussa, kuinka ympyrä sulkeutui monella eri tavalla Ratinalla.

- Popeda esiintyi ensimmäistä kertaa Gorilla-klubilla vuonna 1978, joka sijaitsi 500 metriä Ratinasta. Ensimmäinen televisiokeikkamme kuvattiin Särkänniemessä. Ja nyt esiinnyimme Ratinan stadionilla. Siinä on pyöritty pienessä piirissä, Mustajärvi nauraa.

Mustajärvi ei tiedä tulevaisuudesta vielä muuta kuin että aikoo tehdä musiikkia ja mahdollisesti keikkailla vuoden 2024 syksyllä. Vastikään Mustajärvi osallistui Suomi Soi -ohjelmaan, jossa eturivin artistit esittivät maailmalla tunnettuja hittejä suomeksi.

- Heikki Paasonen oli aika sinnikäs ja soitteli, että mieti nyt vielä. Tajusin, että jos johonkin tv-ohjelmaan lähden, niin tuo on hyvä. Suomen kieli ja se, että vedetään oikeasti livenä, kiinnosti. Myös bändi oli todella hieno. Tutustuin samalla nuoriin lupaaviin laulajiin, niin se oli mahtava kokemus.

Mustajärveä on myös ainakin kansalaisten toimesta toivottu supersuosittuun Vain elämää -ohjelmaan. Mitä mieltä Mustajärvi on siitä? 

- En lähde siihen. En ja en. En lähde tähtien kanssa viidakkoon enkä kokkailemaan enkä tanssimaan.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta. Haastattelussa Mustajärvi kertoo Popedan päättymisestä, suhteestaan Popedan jäseniin ja tulevaisuudestaan. Haastattelun ensimmäisen osion voit lukea täältä.

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä, Radio SuomiRock ja Podplay. 

Lue myös: Pate Mustajärvi kommentoi spekulaatioita Popedan jäsenten väleistä - "Paskapuhetta"

Lue myös: IS: Pate Mustajärvi on antanut Popedalle luvan jatkaa ilman häntä - kommentoi nyt välejään Costello Hautamäkeen

Lue myös: Pate Mustajärvi julkaisee kirjan - perustuu rokkarin päiväkirjamerkintöihin

Lue myös: Popedalta ytimekäs tiedote - pitkäaikainen basisti on eronnut yhtyeestä

Kilpailut

Uusimmat