Kuva: AOP

Jenni Pääskysaari paljastaa yllättävän ammatin, josta hän haaveili ennen mediauraansa - "Olin siinä omasta mielestäni aika hyvä"

26.09.2023 18:15 - Sanni Seppä

Pääskysaari kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa aiemmista ammattihaaveistaan.

Esko Eerikäisen luotsaamassa Sunnuntaibrunssi-podcastin uusimmassa jaksossa vierailee juontaja, kirjailija ja käsikirjoittaja Jenni Pääskysaari, 47. Pääskysaari on onnistunut luomaan itselleen monipuolisen uran media-alalla. Hän aloitti uransa Kiss FM:n radiojuontajana ja hän on juontanut sittemmin useita tv-ohjelmia ja ollut vakikasvo muun muassa paneeliohjelmassa Pitääkö olla huolissaan. Hän on myös kirjoittanut useita nuortenkirjoja.

Eerikäinen kysyy podcastissa Pääskysaarelta, mistä ammatista hän nuorempana haaveili. Vastaus voi yllättää.

- Pienenä minusta piti tulla äidinkielenopettaja tai näyttelijä. Minusta ei tullut näyttelijää, en koskaan päässyt opiskelemaan teatterin tekemistä ja näyttelemistä, Pääskysaari paljastaa.

- Mun täytyy ihan sanoa, että mä olin siinä omasta mielestäni aika hyvä. Saako näin sanoa? hän naurahtaa.

- Ettei kuulosta niin leuhkalta, niin tärkeämpää oli se, että mä nautin siitä aivan älyttömästi, hän kertoo näyttelemisen merkityksestä.

Pääskysaari kertoo rakastuneensa myös tanssiin yläasteikäisenä. Hän perusti koulukavereidensa kanssa tanssiryhmän, jonka kanssa he treenasivat yhdessä koreografioita ja niitä esitettiin erilaisissa koulun tilaisuuksissa ja Korson työväentalollakin. Pääskysaari ei ymmärtänyt kuitenkaan tuolloin, että tanssimisestakin voisi rakentaa itselleen ammatin.

- Sitten mietin, että vitsi, olisin tätäkin voinut tehdä työkseni, jos joku olisi kertonut, että sellainen on mahdollista. Mä en tajunnut. 

Media-alan monitaituri kääntää asian kuitenkin positiivisen puolelle, sillä nykyään tanssi on osa hänen elämäänsä ilman minkäänlaisia paineita.

- Siinä on minusta jotain tosi hienoa, että se tanssiminen on joku mun oma juttu, joka tapahtuu muiden katseiden ulottumattomissa, ei suurille yleisöille. Olen saanut säilyttää sen sellaisena tärkeänä juttuna, johon ei liity mitään työhön liittyviä velvollisuuksia, pakkoa tai hätää.

Voit kuunnella koko jakson alta tai Podplaysta.

Lue myös: Olli Halosen maailma romahti, kun Satin Circus floppasi - "Olin 100 prosenttisen varma, että meistä tulee Coldplay"

Lue myös: Jarkko Tamminen paljastaa, ketä suomalaislaulajaa on vaikea imitoida

Lue myös: Joel Hokka kertoo, kuinka hänen vanhempansa reagoivat Blind Channelin menestykseen

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat