Kuva: KORKEASAAREN ELÄINTARHA / MARI LEHMONEN

Korkeasaaren tiikerit pääsee nyt näkemään uudesta perspektiivistä - vaatii uudenlaista valppautta katsojilta

03.12.2023 18:15 - Rebekka Silvennoinen

Kissalaaksoon on rakennettu tiikerisilta.

Korkeasaaren tiikerit ovat saaneet Kissalaaksoon uuden tiikerisillan. Sen kautta tiikerit pääsevät kulkemaan yleisökäytävän yli vastakkaisella puolella olevaan tarhaan. Sillan kautta tiikerit saavat näköalapaikan Korkeasaaressa sekä kävijät voivat ihastella tiikereitä alhaalta päin katsottuna. 

Korkeasaaresta kerrotaan, että nuoret tiikerit Odeya ja Ohana kiinnostuivat sillasta heti. Vaati kuitenkin muutaman yrityksen ennen kuin molemmat uskaltautuivat kiipeämään perätysten ramppia ylös sillalle. Heidän jälkeensä emo Sibiri uskaltautui myös tiirailemaan uutta näköalasiltaa. 

– Tiikerit olivat silminnähden innoissaan uudistuksesta. Yllättävän nopeasti pennut ja etenkin Sibiri tulivat sillan yli. Kaikki kolme kiersivät paikkoja tohkeissaan ja pennuille tuli riehumisesta kuuma. Ne malttoivat palata toiseen tarhaansa vasta tänään, vaikka siellä oli peuranruho odottamassa”, kertoo eläintenhoitaja Jonne Stenroth Korkeasaaren tiedotteessa. 

Aika näyttää ottaako joku tiikereistä sillan oleskelupaikakseen. Tai jopa vessapaikakseen, jolloin sillan alapuolella kannattaa olla valppaana. 

(kuva: KORKEASAAREN ELÄINTARHA / MARI LEHMONEN)

Lue myös: Korkeasaaressa koisitaan jo - karhut kömpivät talviunille etuajassa

Lähde: Korkeasaari

Kilpailut

Uusimmat