Kuva: AOP

Alma Pöystille rooli kansainvälisestä elokuvasta

02.02.2024 22:15 - Sanni Seppä

Kuvaukset alkavat pian Norjassa.

Juuri Golden Globe -ehdokkaana ollut näyttelijä Alma Pöysti on napannut roolin kansainvälisestä elokuvasta Sukkwan Island. Elokuvaa Pöystin lisäksi tähdittävät Putoamisen anatomia -elokuvasta tuttu Hollywood-tähti Swann Arlaud, sekä näyttelijät Woody Norman  ja Ruaridh Mollica. Vielä ei ole tiedossa, mitä roolia Pöysti elokuvassa näyttelee.

Sukkwan Island perustuu kirjailija David Vannin puoliksi omaelämäkerralliseen novelliin, joka on osa hänen vuoden 2010 kokoelmaansa Legend of a Suicide. Tarina seuraa ahdistunutta nuorta miestä, joka matkaa eristäytyneelle saarelle saadakseen jälleen yhteyden isäänsä. Kymmenen vuotta aiemmin he jakoivat kauhean kokemuksen, joka muutti sekä heidän elämänsä että heidän välisen suhteensa. 

Elokuvan kuvaukset alkavat lähiviikkoina Norjassa. Elokuvan ohjaa ranskalaisohjaaja Vladimir de Fontenayn.

Kyseessä on pariisilaisen Haut et Courtin, norjalaisen Maipo Filmin, belgialaisen Versus Productionin, brittiläisen Good Chaosin ja suomalaisen Aurora-studiosin yhteistyö. Elokuvalle on sovittu useita ennakkomyyntisopimuksia Iso-Britanniaan sekä Belgiaan ja se tulee ilmestymään Ranskassa.

Pöysti on saanut paljon kiitosta roolistaan Kuolleet lehdet -elokuvassa. (kuva: Malla Hukkanen/Sputnik)

Lue myös: Alma Pöysti työharjoitteli baarissa valmistautuessaan Aki Kaurismäen uutuuselokuvaan: "Vähän pelotti"

Lue myös: Arvostelu: Kotimainen uutuuselokuva laittaa katsojankin pohtimaan omia käsityksiään rakkaudesta

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat