Kuva: Sami Kuokkanen Tekele Productions

Aikuiset-sarjan käsikirjoittajalta tulee elokuva - katso ensimmäinen maistiainen

07.05.2024 19:15 - Sanni Seppä

Elokuvan pääosissa nähdään Aksa Korttila ja Jani Volanen.

Jenni Toivoniemen ohjaama elokuva Perhoset saa ensi-iltansa perjantaina 27. syyskuuta. Elokuvan on käsikirjoittanut suositun Aikuiset-sarjan käsikirjoittaja Anna Brotkin. Perhoset on hänen ensimmäinen pitkä elokuvansa.

Elokuvan pääsosissa nähdään Aksa Korttila ja Jani Volanen. Elokuvaa tähdittää heidän lisäkseen myös liuta muita suomalaisia huippunäyttelijöitä: Leea Klemola, Alex Anton, Hannu-Pekka Björkman, Aleksi Holkko, Katja Küttner, Miro Lopperi, Jarkko Pajunen ja Eeva Soivio.

Elokuva kertoo ylisuorittavasta milleniaalityttärestä Siiristä (Korttila) ja tämän yltiöoptimistisesta isästä Petristä (Volanen).

"Perhoset on moderni ja äkkiväärä komedia aikuisuutta etsivästä tyttärestä (Korttila) ja sitä viimeiseen asti välttelevästä isästä (Volanen). Kun äkkipikaisen elinkeinoministerin (Klemola) maakuntamatka ei mene ollenkaan suunnitelmien mukaan, kohtaavat ministerin avustaja, ylisuorittava milleniaali-tytär Siiri ja tämän yltiöoptimistinen isä Petri yllättäen Seinäjoella. Yhdessä kesäviikonlopussa hommat lähtevät lapasesta. Lopulta kulissit kaatuvat tangon soidessa keskiyön auringossa", SF Studios kuvailee elokuvaa tiedotteessaan. 

Elokuvasta on julkaistu nyt ensimmäinen teaser-traileri. Voit katsoa sen alta tai painamalla tästä.

Korttila (oik.) nähtiin myös Brotkinin (vas.) käsikirjoittamassa Aikuiset-sarjassa. (kuva: Sami Kuokkanen Tekele Productions)

Lue myös: NRJ Aamu katkaisi Aamulypsyn voittoputken, sitten alkoi supina: "Pöyristyttävää", lataavat juontajat

Lue myös: Vuoden puhutuin sarja? Scifi-uutuus on kerännyt huimat katsojaluvut

Lue myös: Viisuviikko on alkanut - poimi talteen tärkeät päivät ja kellonajat

Kilpailut

Uusimmat