Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Yllättävä muutos tulevalla Selviytyjät Suomi -kaudella

21.05.2024 18:15 - Reija Saarinen

Sarjan uusi kausi nähdään syksyllä.

Suosittu Selviytyjät Suomi -ohjelma palaa uusin jaksoin syksyllä. 16 julkisuudesta tuttua kasvoa suuntaa Etelä-Malesian asuttamattomaan viidakkoon, jossa on luvassa jälleen fyysisesti raskaita tehtäviä sekä monimutkaisia sosiaalisen pelin käänteitä.

Uudella kaudella koetaan kuitenkin myös yllättävä käänne heti kisan alussa, kun kilpailijat pääsevät tapaamaan heimopäälliköt. Paluun ohjelmaan tekevät neljännen kauden voittaja Kristian Heiskari ja kuudennen kauden voittanut Sami Helenius, tiedotteessa kerrotaan. 

Heti alusta saakka heimopäälliköillä on valtaa ja vastuuta muun muassa etujen ja palkintojen päättämisessä. He saavat nauttia koskemattomuudesta niin pitkään, kuin oma heimo pysyy voitokkaana. Häviäjäheimon heimopäällikön kohtalo on leiriläisten käsissä jokaisen heimoneuvoston jälkeen. 

Mukana tulevalla kaudella ovat pesäpalloillija Toni Kohonen, kirjailijat Jenni Janakka ja Henriikka Rönkkönen, artistit Jontte Valosaari sekä HesaÄijä eli Marios Kleovoulou, entinen Miss Suomi Viivi Altonen, sosiaalisen median ammattilaiset Mikael RenwallSita Salminen ja Max Blomfelt, näyttelijät Reetta Ylä-Rautio ja Eino Heiskanen, radiojuontajat Mika Parikka ja Mia “Millu” Haataja, vaatesuunnittelija Bakari Diarra sekä tosi-tv-sarjoista tutut tehonaiset Rita Niemi-Manninen ja Emmi Suuronen. Ohjelman juontaa Riku Rantala.

Lue myös: He ovat uudet Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijat

Kilpailut

Uusimmat