Kuva: AOP

HIFK hakemassa ensimmäistä vierasvoittoa Tampereelta

24.03.2015 14:32 - Pasi Purmonen

Tänään edessä on Tappara-HIFK sarjan kolmas ottelu, kun ottelusarja on tilanteessa 2-0 tamperelaisille

Kaksi ottelua on nyt takana Tapparaa vastaan, ja altavastaajan roolissa ottelusarjaan lähtenyt HIFK on ehkä monien odotusten mukaisesti myös 2-0 tappiotilanteessa voitettujen otteluiden suhteen. Mutta ennakko-odotukset jäävätkin siihen. HIFK on pelannut erinomaista peliä kahdessa aikaisemmassa ottelusta, joista kumpikin on ollut maalin pelejä. Ensin Tappara voitti 4-3 kotona ja pyhätössä lauantaina taisteltiin jatkoerään asti, kunnes Olli Palola löi ensimmäisellä jatkoerällä voittolukemat 3-4.Palola on muodustunut todelliseksi piikiksi edarijengin lihassa, hänen iskettyä myös ensimmäisessä kohtaamisessa kaksi osumaa. Vierasvoitto olisi tänään erittäin tärkeä, sillä tämän hävittyä pelaisi HIFK jatkuvasti veitsenterällä. Tappara on enää kahden voiton päässä jatkopaikasta.

Hyvää playoff-peliä pelannut Kevin Lankinen jatkaa maalilla, ja muuten HIFK lähtee illan otteluun pienoisilla ketjumuutoksila. Teemu Ramstedt pelaa tänään Tomas Zaborskyn ja Joonas Raskin keskellä, ja Sami Blomqvist, Matti Kuparinen ja Arttu Luttinen muodostavat kolmosen.

Ottelun selostus suorana klo 18:30 ja ennakkotunnelmia klo 17:30 Radio Cityltä Helsingissä taajuudella 99,4Mhz tai netissä www.radiocity.fi.


Kilpailut

Uusimmat