Cityn Aamu 13.1.2014

13.01.2014 06:58 - Mikko Honkanen

Alipukeutuja Honkanen tämän viikon aamussa

Kinaret lomailee tämän viikon ja suotakoon se hänelle. Cityn Aamussa Honkamikko.

Olin lauantaina juhlimassa ystävän 30-vuotispäivää. Paikalla oli lääkäreitä, lakimiehiä, yrittäjiä ja minä. Omistan kolme kauluspaitaa enkä muistanut laittaa niistä yhtäkään päälleni vaan menin rehellisesti juhliin hupparissa, farkuissa ja lenkkareissa. Ja olin ainoa. Siihen on kuitenkin hyvä syy, miksi alipukeudun.

4K Ultra HD-televisiot yleistyvät odotettua nopeammin. Vielä on hankalaa löytää 4K-tekniikalla tehtyä materiaalia, jotta saisi täyden hyödyn irti televisiostaan. Nyt on kuitenkin löytynyt syy siihen, miksi näitä koneita myydään jatkuvasti enemmän: aikuisviihteen tuottaja Naughty America kuvaa jatkossa kaiken materiaalinsa 4K-tekniikalla.

Suomalainen Janne Kontkanen on voittanut teknisen Oscar-palkinnon. Hän sai palkinnon teknisistä saavutuksistaan Dream Works-yhtiössä. Ulkomaisille vieraille on vaikea selittää, miksi Leo Jokela tai Vesku Loiri ansaitsisivat Oscarin.

Maanantaisin Cityn Aamussa Honkasen valinta, joka on tänään John Fogertyn Walking In A Hurricane. Kuuntele niin tiedät miksi.

Mustasch-kisa käynnissä, kun kuulet yhtyeen musiikkia klo 6-10 välillä niin soita studioon 020 352 352. Nopeimmalle soittajalle liput 8.2. Helsingin Circuksen keikalle.

Hyvää maanantaiaamua. Huomenta!

Kilpailut

Uusimmat