Loreen voitti viime vuoden Euroviisut jo toista kertaa urallaan.
Abban voitosta tulee ensi vuonna kuluneeksi 50 vuotta.
Käärijän finaaliesityksessa nähtiin yksi läheltä piti -tilanne. Artisti meinasi nimittäin törmätä mustaan vaijeriin.
Kansalaisaloite vaatii muutosta viisujen käytäntöihin.
Yksikään suomenkielinen biisi ei ole pystynyt samaan.
Käärijä tuli toiseksi Euroviisuissa, vaikka sai eniten yleisöääniä. Käärijä myöntää olevansa huono häviäjä, mutta hän on joka tapauksessa kiitollinen kokemuksesta.
Aija Puurtinen on paitsi euroviisuedustajan lauluvalmentaja, myös hänen taustalaulajansa lavan takana. Puurtisen mielestä Käärijä on ollut hyvä lauluoppilas.
Käärijä suhtautuu luottavaisesti voittoonsa lauantai-illan euroviisufinaalissa. Hän sanoo, että häntä ei jännitä yhtään mikään.
Voit tehdä trooppisesta drinkistä helposti myös alkoholittoman version.
Slovenian edustusbändi Joker Outin laulaja Bojan Cvjetićanin on ystävystynyt Käärijän kanssa. Nyt Bojan kertoo, mikä Käärijässä viehättää.
Suomessa Käärijä-kuume on luonnollisesti kovinta ja kotimaassa kappale on kaikista edustuskappaleista kuunnelluin.
Viranomaiset pelkäävät muun muassa kyberhyökkäystä.
Semifinaalin aikana euroviisuareenalla todistettiin varsinaista Käärijä-hurmosta. Yleisön reaktio Suomen esitykseen kertoo paljon, kirjoittaa Voice.fi:n euroviisutoimittaja Iiro Myllymäki.
Käärijä eteni odotetusti euroviisufinaaliin. Hän ei koe, että esityksessä täytyy enää parantaa mitään finaalia varten.
Käärijä vakuuttaa olevansa luottavaisin mielin euroviisushow'nsa suhteen. Valtava suosio on tuntunut hienolta, ja Käärijä aikoo nauttia viisukokemuksesta täysillä. Vaikeudetkin on hänen mukaansa nyt voitettu.
Thomas G:son on mies muun muassa Loreenin molempien viisuhittien takana. Vaikka Ruotsi on suuri ennakkosuosikki tämän vuoden Euroviisuissa, biisinikkari ei ole lainkaan varma voitosta.