Tärkeimmät -ohjelmasarjassa artistit paljastavat lempikappaleensa ja tarinat niiden takaa.
Vauvan kanssa voi tehdä muutakin kuin kannella häntä rauhallisesti sylissä.
Fabio Fernandes on nuorukainen, joka näyttää täysin popin kuninkaalta ilman kirurgin veistä.  
Facebookissa kiertää video, jossa nähdään huikea yhden naisen Michael Jackson -cover.
Kuntosalilla tapahtuu paljon muutakin kuin hikistä painojen kanssa ähistelyä ja lihasten mittailua peilistä. Siellä voi esimerkiksi pistää jalalla koreasti.
Tanssillisesti taitava kuusivuotias poika esitti koulussaan kolmen minuutin Michael Jackson -tanssiperformanssin. Esitys saatiin videolle ja näytös saa katsojan hämmästymään pienen pojan taidoista!  
Äänitaiteilija Anthony Vincent tunnetaan upeista versioistaan, joita hän on tehnyt tunnetuista kappaleista. Viimeksi mies versioi Katy Perryn Dark Horsen, nyt on vuorossa vieläkin kuuluisampi poppikappale.
Kesäkuumalla tulee kenties kumottua olutpullo jos toinenkin. Eräät miekkoset keksivät puolityhjille pulloille luovaa käyttöä, ja soittivat niiden avulla Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleen.  
Lahjakkuuksilla on eroa. Kun nuoret laitetaan esiintymään koulussa, eivät kaikki voi olla syntyjään viihdyttäjiä lavalla. Eräs nuorukainen kuitenkin hurmasi yleisön Michael Jackson -tanssillaan.
Ennen vanhaan idolien kuoltua heitä surtiin ja musiikki eli yhä. Nykyaika ja sen teknologia on mahdollistanut sen, että artistit voidaan tuoda haudan takaa takaisin lavalle hologrammina. Eilen Michael Jackson esiintyi Las Vegasissa hologrammina.  
Xscape-albumin tekeminen kertoo siitä, että Michael Jackson on edelleen inspiraatio miljoonille faneille ja viihdealan ammattilaisille. Edesmennyt tähti on palannut postuumisti uudella musiikkivideolla.
Edesmennyt musiikkimaailman ikoni Michael Jackson palaa postuumisti taajuuksille uudella XSCAPE-levyllä.
The Voice of Finland -kisan voittanut Mikko Sipola on julkaissut YouTubessa akustisen version Michael Jacksonin kappaleesta Billie Jean.
Laulaja Michael Jacksonin elämää koskeva näyttely Tervetuloa maailmaani - Welcome to my World saapuu syyskuun lopussa Suomeen.
Michael Jacksonin perikunta ja Cirque du Soleil ovat vahvistaneet, että Michael Jackson The Immortal World Tour saapuu Suomeen