Muusikko kommentoi Eerikäisen päivitystä pilke silmäkulmassa.
Samu Haber juontaa Uuden musiikin kilpailun finaalin 25. helmikuuta.
Samu Haber kertoo Latua-podcastissa, että Sunrise Avenue vastusti visusti Fairytale Gone Bad -biisin julkaisua singlenä.
Haber kertoo kärsineensä uniongelmista ja ahdistuneisuudesta. Artisti sanoo juoneensa keikkojen jälkeen aina puoli pulloa viiniä rentoutuakseen.
Tähän mennessä eniten palkintoja Iskelmä Gaalassa ovat kahmineet Lauri Tähkä (19), Juha Tapio (14) ja Suvi Teräsniska (9).
Haber julkaisee musiikkia nyt suomeksi.
- On hienoa päästä avaamaan sooloura Iskelmän synttäreillä Himoksella hienoissa puitteissa, toteaa Haber innoissaan.
Haberin Täältä tullaan -kappaletta on ollut sanoittamassa Anna Puu.
Haber yllätetään suosikkiohjelmassa legendaarisen Hectorin toimesta.
Haber esittää elokuvassa Otto-nimistä muusikkoa.
Samu Haber julkaisi uuden Täältä tullaan -singlen. Kaksipyöräisistä innostunut artisti kertoo viettävänsä kesän Suomessa.
Julkaistu kuva on kerännyt satoja kommentteja.
Samu Haber muistelee Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa, kuinka vallitseva koronatilanne laittoi jäähyväiskeikkojen aikataulun uusiksi. Mies ei ole nähnyt bändikavereitaan yli kahdeksaan kuukauteen.
Sunrise Avenue -yhtyeen keulakuvana tutuksi tullut Haber kertoo, että pisteen laittaminen bändin pitkälle uralle oli yksi hänen elämänsä elokuvallisimmista hetkistä.
Enkelten kaupunki -kappaleen julkaissut Haber on saanut myös artistikollegoiltaan kannustusta suomenkielisen musiikin julkaisemiseen.
Uransa päättävän Sunrise Avenuen nokkamies siirtyy suomenkieliselle soolouralle.