Omaa ulkonäköä ei kannata arvottaa sen perusteella, mitä näkee peilistä.
Oikein rajaamalla silmäsi näyttävät paljon suuremmilta.
Moni löytää kehostaan kohtia, jotka herättävät enemmän epävarmuutta peiliin katsoessa. Niitäkin voi opetella rakastamaan, kuten nämä rohkeat naiset.
Vanhan toteaman mukaan kirjaa ei kannata arvostella kannen perusteella. Tuoreen tutkimuksen mukaan kasvonpiirteet kuitenkin paljastavat enemmän luonteestasi kuin arvaisikaan.
Miten reagoisit, jos näkisit kadulla makaavan kerjäläisen ja hän pyytäisi apua? Tällainen tilanne testattiin tosielämässä, kun eräs mies teki sosiaalisen kokeen ja taltioi sen videolle.  
Naiset tunnetaan ulkonäkönsä puunaamisesta, mutta nykymiehistäkin on tullut melkoisia peiliin tuijottelijoita. Nyt Britanniasta on löytynyt sellainen jannu, ettei ihan joka päivä tulekaan vastaan.
Ihminen voi vaikuttaa muutaman keinon avulla radikaalisti siihen, millä lailla hän vanhenee. Katso Refinery29 –sivuston keräämät vinkit!
Brittiläisen Daily Mailin mukaan laihdutuskuureista ei kannata tänä kesänä stressata, sillä suuri takamus on muotia.
Venäläinen Valeria Lukyanova hämmästyttää ihmisiä ulkonäöllään. Täysin Barbie-nuken näköiseksi itsensä muokannut nainen on ehtinyt herättää vilkasta keskustelua siitä, ovatko kuvat hänestä aitoja vai eivät.  
Liiasta peiliin tuijottelusta voi olla haittaa henkiselle hyvinvoinnille, brittiläistutkimus kertoo.