Lue vinkit siihen, miten voit näyttää hyvältä vielä 20 vuoden päästäkin

29.07.2012 16:32 -

Ihminen voi vaikuttaa muutaman keinon avulla radikaalisti siihen, millä lailla hän vanhenee. Katso Refinery29 –sivuston keräämät vinkit!

Jos haluat vanheta niin, että näytät edelleen hyvätä, kannattaa kiinnittää huomiota suraaviin Refinery 29 -sivuston listaamiin asioihin.

1. Suojaa ihosi

Rasvaa kasvosi ja kaulasi joka päivä kasvorasvalla, jossa on aurinkosuojaa. Jos haaveilet siitä, että ihosi on tulevsuudessakin kaunis ja sileä, kannattaa harkita päivittäistä aurinkorasvan käyttöä. Ihanteellista olisi käyttää päivävoidetta, jossa on SPF 15 ja levittää voidetta myös kaulalle.

2. Syvähoida hiuksiasi viikottain - ikääntyminen aiheuttaa hiusten ohentumista

Ikääntyessä tietyt asiat vaikuttavat hiusten kuntoon. Stressi, hivenaineiden puute, hormoniepätasapaino ja matalat rauta-arvot vaikuttavat hiusten vahvuuteen ja laatuun. Asiantuntijat suosittelevat viikoittaista syvähoitoa, jotta hiukset saavat tarvitsemansa hoidon. On myös syytä valita hoitavat tuotteet, jotta hiuksesi kestävät paremmin muotoilun aiheuttamia vahinkoja.

3. Muista syödä monipuolisesta.

Vanhenemiselta ei välty kukaan. Elimistönsä voi kuitenkin pitää terveenä ja nuorekkaana monipuolisella ja terveellisellä ruokavaliolla. Se mitä syöt vaikuttaa myös ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointiin. Hyviin rasvoihin kuuluvat hasselpähkinät, avokado ja oliiviöljy. Lehtikaali ja pinaatti sisältävät runsaasti proteiinia, rautaa ja antioksidentteja, jotka hidastavat vanhenemista.

Lähde: Refinery29

 

Lue alkuperäinen uutinen:

Miten näyttää hyvältä 20 vuoden päästä? Lue vinkit! (The Voice | 19.07.2012 )

The Voice ja Iskelmä - Parhaita kotimaisia kuuluvat SBS Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat