Kuva: Fotolia

Tuomari antoi syytetyn tyttären päättää äitinsä sakon määrän - katso hulvaton video

09.08.2017 22:45 - Katariina Auvinen

Janice-tytär kutsuttiin vähäksi aikaa tuomarin paikalle.

Erään naisen saamaa parkkisakkoa perittiin oikeussalissa. Tuomarina Rhode Islandilla toimiva Frank Caprio kutsui syytetyn tyttären viereensä. Caprio kysyi Janice-tyttäreltään, haluaisiko tämä auttaa tuomaria hetken. Tytär myöntyi ehdotukseen. 

Tämän jälkeen Caprio kysyi koululaiselta hänen lempiaineitaan ja sitä, mitä tämä haluaisi tehdä tulevaisuudessa. Janice vastasi haluavansa opiskella opettajaksi. 

-Pidä se mielessä, niin jonain päivänä toiveesi toteutuu, Caprio sanoo tyttärelle videolla. 

Kiltti tuomari on tunnettu siitä, että tämä kutsuu lapsia auttamaan häntä oikeussalissa. Janicen äiti sai sakot parkkeerattuaan autonsa jalkakäytävälle mennessään sukulaisensa luokse kylään. Videolla kuullaan selitys, jonka talossa olisi pidetty juhlia, joihin äiti oli jäänyt vähäksi aikaa. Poliisit olivat sakottaneet äitiä 100 USA:n dollarin sakolla, joka tarkoittaa euroissa noin 85 euroa. 

Äiti ei ollut kuitenkaan maksanut sakkoa, joten hänet oli kutsuttu selvittämään asiaa oikeussaliin. Normaalisti oikeussalikäsittelystä tulisi 200 dollaria lisää maksettavaa. Nyt tuomari antoi tyttärelle vaihtoehtoja, miten hän voisi tuomita äitinsä. 

Vaihtoehdoissa oli muun muassa antaa äidille 300 dollarin sakot, pitää sakko entisellään, maksattaa sakosta 50 dollaria tai perua sakko. Tytär mietti hetken ja päätti, että äidin pitäisi maksaa 50 dollaria liikennerikkomuksestaan. Oikeussalissa olevilla ihmisillä on huvittuneita ilmeitä, mutta tyttö pysyy päätöksessään. 

Käsittely on kestänyt jo 1,5 tuntia, joten Caprio kysyi tytöltä mitä tämä söi aamiaiseksi. 

-En syönyt mitään, joten minulla on aika kova nälkä, Janice paljastaa videolla.  

-Sovitaanko, että äitisi menee ostamaan sinulle nyt aamiaista ja minä mitätöin sakon? Caprio tiedustelee. 

Tytär on erityisen ilahtunut tästä vaihtoehdota ja valitsee sen mielellään. 

Katso koko video alta. 

Lue myös: Naispoliitikon ehdotus - sakko masturboiville miehille

Lähde: YouTube

Kilpailut

Uusimmat