Kuva: Fotolia

Miltä näyttää, kun isä saa pukea vauvan päivähoitoon? Äidin ottamasta kuvasta nettihitti

01.07.2016 12:15 - Senni Loikala

Eräs perheenisä ei muistanut pukea vauvaansa kokonaan, mikä sai äidin purskahtamaan nauruun hakiessaan tytärtään päivähoidosta.

Kun äiti Brooke Basso haki seitsemänkuisen Olivia-tyttärensä päivähoidosta, yllättyi hän nähdessään asuvalinnan, joka hänen pikkuisellaan oli päällään. Koska Brooken aviomies Jeremy Basso oli aamulla vienyt vauvan hoitoon, ei äiti tiennyt, mitkä vaatteet päällään Olivia oli aamulla päässyt ovesta ulos.

Olivialla oli yllään haalari, joka jätti kyljet täysin paljaiksi. Erikoisen asusta teki se, ettei haalarin alla ollut mitään, vaikka sen alla kuuluisi käyttää t-paitaa tai toppia. Tyyli näytti sydäntä lämmittävän huvittavalta.

- Minulla ei ollut aavistustakaan, että hän näytti sellaiselta, ennen kuin hain hänet hoidosta, Brooke kertoo TODAY-sivustolle.

- Kun hain hänet päivähoidosta, ajattelin, että ehkä hänen vaippansa olisi vuotanut ja sen takia likaantunut paita olisi otettu pois.

Hoitajan vastauksesta selvisi, että Olivian erikoinen tyyli oli isän käsialaa:

- Ei, Jeremy toi hänet juuri tuollaisena ja me ajattelimme, että se on ihan ok.

Brooke kertoo ottaneensa asian huumorilla. Tällä hetkellä kuva leviää netissä, ja se on saanut monet muut äidit jakamaan kertomuksia siitä, millaisia vaatemokia heidän puolisonsa on tehnyt pikkuistensa suhteen.

Katso alta kuva isän pukemasta vauvasta.

Lähde: TODAY

Lue myös: Kaksivuotias käytti halpoja muovisandaaleita puoli tuntia - lopputulos hirvittää

Lue myös: Kiukkuisen 5-vuotiaan eskarikuvasta nettihitti - pystytkö katsomaan nauramatta?

Kilpailut

Uusimmat