Kuva: Fotolia

Naisen maidot varastettiin taukohuoneen jääkaapista - antoi varkaalle nerokkaan opetuksen

22.07.2016 17:15 - Iiro Myllymäki

Naisen varkaalle kirjoittama viesti on naurattanut tuhansia Facebookissa.

Mikä olisikaan ärsyttävämpää kuin se, että kollegasi varastaa salaa ruokiasi tai juomiasi työpaikan jääkaapista? Eräs nainen huomasi työpaikallaan, että joku oli useampaan otteeseen käyttänyt hänen kahvimaitoaan lupaa kysymättä. Nainen ei jäänyt neuvottomaksi ja keksi keinon, jolla hänen maitonsa jätetään tulevaisuudessa rauhaan.

B-kirjaimella itseensä viittaava nainen kirjoitti maitopurkkiinsa viestin, jossa hän kertoi maitovarkaan juoneen tietämättään naisen rintamaitoa. ”Toivottavasti olet nauttinut. Kippis!”, nainen oli kirjoittanut viestilappuun. Viestistä otettu kuva on noussut suureen suosioon sen jälkeen, kun se on julkaistu Breastfeeding Mama Talk -Facebook-sivulla. Kuvasta on tykätty jo noin 30 000 kertaa ja se on kirvoittanut yli tuhat kommenttia.

Tarinasta jää epäselväksi, oliko nainen todella laittanut purkkiin rintamaitoaan vai väittikö hän näin viestissään vain näpäyttääkseen maitovarasta. Monia kommentoijia naisen kuva on huvittanut. Chelsie Louise Jenner on kommentoinut, että hänen kokemuksensa mukaan rintamaito on parasta mahdollista kahvimaitoa. Arttu Wiskarilla saattaisi olla asiaan sanansa sanottavana. 

Lue myös: Äiti julkaisi kuvan nukkea imettävästä tyttärestään - tyrmistyi saamastaan reaktiosta

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat