Eivätkö äidit saa pukeutua bikineihin? Naisen kipakasta kirjoituksesta nettihitti

08.08.2016 17:00 - Senja Rapila

Nuori äiti ärsyyntyi, kun keski-ikäinen nainen sanoi bikinien olevan sopimaton asuste juuri synnyttäneelle äidille.

Tuore äiti joutui hämmentävään tilanteeseen, kun hän oli pienen poikansa kanssa paikallisella uima-altaalla uimassa. Yhdysvaltalainen Lexi Sinclair oli synnyttänyt vain neljä kuukautta aiemmin poikansa Christianin ja se näkyi selkeästi hänen vatsastaan. Kaikesta huolimatta nainen valitsi uima-asukseen leopardikuvioiset bikinit, eikä peitellyt raskausarpiaan.

Nyt nainen on jakanut Facebookissa kirjoituksen, jossa kertoi ikävästä kohtaamisestaan uima-altaalla. Kirjoituksessaan Lexi avautuu siitä, kuinka noin 50-vuotias nainen oli tullut hänen luokseen kyselemään hänen pojastaan. Koska tuore äiti ajatteli sen olevan mukava kanssakäyminen, hän vastasi keski-ikäiselle naiselle parhaansa mukaan. Kohta keskustelu kuitenkin sai negatiivisen sävytteen.

"Hän sanoi minulle, että miehet uima-altaalla tuntisivat olonsa paljon mukavammaksi jos olisin yksiosaisessa uimapuvussa, koska bikinit ei ole asiallinen asu äidille, varsinkaan juuri synnyttäneelle, jonka kroppa on vasta palautumassa", Lexi kirjoitti Facebook-julkaisussaan. 

Vaikka juuri synnyttänyt äiti järkyttyikin tuntemattoman naisen sanoista, hän piti hermonsa, hymyili ja suukotti poikaansa. Sen jälkeen hän laittoi jauhot suuhun keski-ikäiselle naiselle.

"Sanoin hänelle, että olen ylpeä vartalostani. Vain yhden vuoden aikana olen kerännyt 22 kiloa ja menettänyt 17 kiloa. Olen kasvattanut ihmisen ja synnyttänyt kauniin ihmeen. Kroppani on tuottanut ravintoa lapselleni, joten ei. Kroppani ei välttämättä ole parhain näky miehille. Raskausarpeni ja pömppömahani eivät välttämättä ole seksikkäitä. Mutta ne todistavat, että olen tehnyt jotain todella uskomatonta ja minulla on mies, joka rakastaa minua ja pitää minua nyt vielä seksikkäämpänä ja kauniimpana kuin aiemmin. Rehellisesti sanottuna minua ei kiinnosta p*skan vertaa mitä muut miehet, tai sievistelevä typerys kuten sinä, ajattelevat. Mutta vietä mukava loppupäivä".

Lexin Facebook-statusta on jaettu jo yli 23 000 kertaa. Voit lukea koko päivityksen alapuolelta.

Lue myös: Itkuvaroitus! Pojan yllätys isoäidille sai internetin sekaisin - katso video

Lue myös: "Yritin tehdä kaiken itse” - Äidit kertovat, mitä olisivat tehneet toisin esikoisensa kohdalla

Kilpailut

Uusimmat