Kuva: Fotolia

Katso ranteesi sisäpuolta - näkemäsi viivat kertovat, saavutatko vaurautta ja onnea elämässäsi

30.08.2016 19:30 - Senni Loikala

Suurimmalta osalta löytyy vähintään kaksi viivaa ranteen sisäpuolelta, ja joillain niitä on kolme tai neljä. Lue, mitä kyseiset viivat paljastavat elämästäsi.

Pystyt tulkitsemaan leikkimielisesti ranteesi sisäpuolella olevia viivoja, uutisoidaan Higher Pespectives -sivustolla. Ota pilkettä silmäkulmaan ja lue, mitä kyseiset viivat kertovat sinusta ja elämästäsi.

Katso alta, mistä kohtaa rannetta viivat ovat.

(kuva: Fotolia)

Ensimmäinen viiva

Katso ensimmäistä viivaa ranteessasi, heti kämmenesi alapuolella. Kyseinen viiva kuvastaa, kuinka terve ja aktiivinen olet.

Jos viiva on selkeä ja siinä ei ole katkoksia, symboloi se hyvää terveyttä. Mikäli viiva on hieman häilyvä tai se katkeaa jostakin kohtaa, voi se tarkoittaa, että sinun kannattaisi tehdä terveellisiä muutoksia elämäntavoissasi. Jos viivassa on useita katkoksia, kuvastaa se, etteivät unelmasi ole toteutuneet - ainakaan vielä.

Toinen viiva

Katso nyt toista viivaa ranteessasi kämmenesi alapuolella. Jos se on helposti hahmotettavissa ja ilman merkittäviä katkoksia, tarkoittaa se, että tulet saamaan onnea ja menestystä elämässäsi.

Mikäli viiva on vielä edellistä selkeämpi ja yhtenäisempi, on sinulla hyvät mahdollisuudet vaurastua ja saavuttaa korkea elintaso elämässäsi. Jos viiva on kovin katkonainen, enteilee se taloudellisia vaikeuksia.

Kolmas viiva

Katso, näkyykö ranteessasi vielä kolmatta viivaa, sillä kaikilla sitä ei ole. Jos sinulta sellainen löytyy, ja mikäli tuo viiva on selkeä ja ilman katkoksia, tarkoittaa se, että sinä onnistut usein tekemään ihmisiin suuren vaikutuksen. Olet henkilö, joka jää muiden mieleen. Tämä pätee niin lähipiiriisi kuin työelämässä tapaamiisi ihmisiin.

Neljäs viiva

Tämän harvinaisen neljännen viivan voi tulkita joko siunauksena tai kirouksena. Se kuvastaa elämän pituutta ja lasten määrää. Jos viiva on vahva ja selkeä alusta loppuun saakka, tarkoittaa se, että tulet todennäköisesti elämään pitkän elämän ja saat paljon lapsia.

Mikäli viiva on häilyväinen ja siinä on katkoksia, ei sinun missään nimessä tule pelästyä. Pystyt kontrolloimaan elämääsi tekemällä oikeita valintoja. Sinun kannattaa panostaa terveellisiin elämäntapoihin ja keskittyä omiin vahvuuksiisi.

Katso seuraavaksi, mitä kämmenissäsi olevat viivat kertovat rakkauselämästäsi. Pääset juttuun tästä. Lisäksi kyseisistä viivoista saa selville, kuinka paljon ihminen todennäköisesti valehtelee. Lue lisää täältä.

Lähde: Higher Perspectives

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat