Kuva: YouTube

Perheen isoisä yllätettiin kyyneliin - sydäntä lämmittä video leviää netissä

20.09.2016 22:15 - Mika Parikka

Ihminen ei ole koskaan liian vanha yllätyksille.

Yllätykset ovat ihan parhaita, kun reaktiot saadaan talteen. Netissä leviää video, jossa perhe yllättää isoisän parhaalla mahdollisella tavalla. Videolla näkyy pressun alle peitetty auto, jonka perheen poika käy paljastamassa. Isoisä on ymmällään autosta ja ihailee sitä. Hän kuitenkin luulee auton kuuluvan perheen tyttärelle, jolla on syntymäpäivät.

Yhtäkkiä totuus paljastuu, kun perheen äiti kertookin isoisälle auton olevan hänen. Auto on Mercedes 450 SL, joka on ollut pitkään isoisän unelma-auto. Hän ei ole uskoa lahjaa todeksi. Video saa karskimmallakin ihmisellä tipan silmäkulmaan.

"Vanhempani ovat uskomattoman anteliaita ja päättivät antaa isoisälleni auto, josta hän on koko ikänsä haaveillut. Se oli mahtavaa, koska hän luuli auton olevan syntymäpäivälahja minulle. Älkää välittäkö isäni höpöhöpö-jutuista taustalla, hän vain vitsailee tätini ja isoäitini kanssa. Isoisäni oli vain niin söpö, että minun oli pakko jakaa tämä", videon YouTubeen ladannut Olivia Hasson kirjoittaa videon kommenttikentässä.

Katso sydäntä lämmittävä video alta:

Lue myös: Halvat häät povaavat kestävää avioliittoa - katso, minkä hintaiset juhlat tuovat hyvää onnea

Kilpailut

Uusimmat