Äiti virkkasi E.T.-avaruusolio-puvun 2-vuotiaalleen - nettikansa ihastui lopputulokseen

11.10.2016 17:45 - Senni Loikala

Netissä leviää kuvia kuuluisaa avaruusoliota esittävästä kokovartalopuvusta, joka on peräisin virkkaamiseen hurahtaneen amerikkalaisäidin koukuista.

Yhdysvaltojen Ohiossa asuvan Stephanie Pokornyn itse tekemästä E.T.-puvusta on tullut nettihitti. Noin viikko sitten Pokorny julkaisi Facebookissa ja Instagramissa kuvan kaksivuotiaasta Jack-pojastaan, joka oli pukeutunut hänen virkkaamaansa, E.T.-kulttielokuvan avaruusoliota esittävään kokovartalopukuun.

Virkattu puku näyttää todella aivan elokuvan E.T.-elokuvan avaruusoliolta. Haalarimallisessa asussa on huppu, johon on virkattu suuret silmät, mutta asun käyttäjän kasvot jäävät silti näkyviin. Äiti virkkasi ruskeaan pukuun myös pitkät sormet ja varpaat.

Kehuvyöry somessa

Kuva E.T.-puvusta käynnisti kehuvyöryn Facebookissa. Päivitystä on jaettu yli 5300 kertaa ja se on kerännyt tuhansien tykkäysten lisäksi myös satoja ihastelevia kommentteja. Lisäksi monet mediat ovat huomioineet hauskan, omatekoisen E.T.-puvun maailmalla.

The Huffinton Post uutisoi, että Pokornylla kului vain neljä päivää E.T.-puvun virkkaamiseen. Täytyy silti ottaa huomioon, että hän on erittäin kokenut käsitöissä. Pokorny myös hankkii tuloja myymällä virkkaamiaan tuotteita netissä.

Katso alta, miltä nettikansaa ihastuttanut E.T.-puku näyttää. Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Nenäliinat esiin - 10 koskettavaa elokuvaa, jotka saavat takuulla tipan linssiin

Lue myös: Lumikki ja seitsemän kääpiötä - 12 faktaa joita et tiennyt klassikkoelokuvasta

Lue myös: Näitä neuletossuja miehetkin himoitsevat - Katso

Kilpailut

Uusimmat