Kuva: YouTube

Maailmantähtien matka kauhutaloon ikuistettiin - video karmivaa ja räävitöntä katsottavaa

17.10.2016 18:15 - Mika Parikka

The Tonight Shown juontaja Jimmy Fallon ja suosikkikoomikko Kevin Hart kävivät Halloweenin kunniaksi kauhutalossa, jossa kauhun luo oikeat näytteljiät. Lopputulos on karmivan hauska.

Kauhutalot ovat nykyään kovaa huutoa. Idea on hieman eri kuin vaikkapa huvipuiston kummitusjunassa, sillä kauhutaloissa on oikeita näytteljöitä, jotka jopa koskettavat siellä vierailevia asiakkaita.

Kauhutaloja ei edes suositella herkimmille ja niissä on käytössä turvasana, jos meininki yltyy liian pahaksi. The Tonight Shown supersuosittu juontaja Jimmy Fallon kävi New Yorkin pelottavimmassa kauhutalossa ystävänsä ja huippukoomikko Kevin Hartin kanssa. Miehiin laitettiin kiinni toimintakamerat ja kauhutaloon lisättiin vielä muutama kuvaaja retken ikuistamista varten. 

Lopputulos on karmea, mutta samaan aikaan aivan älyttömän hauska. Miehet yrittävät alkuun vielä vitsailla, mutta nopeasti homma taittuu paniikin puolelle. Moottorisahalla päälle käyvä mies ja seinien läpi rymistelevät kiljuvat olennot ovat erittäin kuumottavia tapauksia.

Katso räävitön video alta:

Lue myös: Valokuvaajan kuvat sokeista ja hylätyistä kissoista koskettavat - katso

Kilpailut

Uusimmat