Ikä on vain numero - 86-vuotias morsian näyttää tyrmäävän upealta, katso

22.10.2016 17:15 - Iiro Myllymäki

Millie Taylor-Morrisonin häätyyli on saanut paljon ihastelua osakseen internetissä.

Rakkaus voi yllättää myöhemmälläkin iällä. Näin kävi Millie Taylor-Morrisonille, joka meni viikko sitten naimisiin 86 vuoden ikäisenä. Kuva naisesta upeassa violetissa hääpuvussaan on lähtenyt leviämään nopeasti internetissä sen jälkeen, kun kuva julkaistiin Facebookissa. Nyt kuvaa on jaettu jo noin 5000 kertaa.

- Hänet tunnetaan kauniista tyylistään. Mihin tahansa hän meneekään, oli se sitten kirkko, perhetapaaminen tai kauppa, hän laittaa aina meikkiä ja käyttää aina korkokenkiä, kertoo Taylor-Morrisonin lapsenlapsi Khadija Elkharbibi.

Kauniin hääpuvun suunnitteli morsiamen tuttu Marco Hall. Suunnittelija on jakanut Instagram-tilillään kuvakollaasin pukuun sonnustautuneesta morsiamesta:

Tutustuivat 1950-luvulla

Naimisiin menneen pariskunnan tuttavuus alkoi 1950-luvulla, jolloin Millie tapasi Harold Morrisonin kirkossa. Harold oli myös Millien ensimmäisissä häissä vieraana vuonna 1952. Millien aviomies kuoli vuonna 1992. Tämän jälkeen Millie ja Harold tapasivat uudestaan, jälleen kerran kirkon kautta.

Haroldin terveys heikkeni, ja Millie järjesti Haroldille joka sunnuntai autokyydin kirkkoon. He näkivät toisiaan säännöllisesti kahdeksan vuoden ajan. Kun Haroldin terveys meni uudelleen pahaan jamaan, Millie pyysi miestä muuttamaan hänen luokseen, jotta mies välttäisi vanhainkotiin joutumisen. Lopulta pari päätti mennä naimisiin, ja New Jerseyssä pidettyihin häihin saapui noin 200 ystävää ja sukulaista.

Lue myös: Pariskunta kokeili hääpukujaan 50 vuotta häiden jälkeen - lopputulos yllätti täysin

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat