Miten oksettavalta kakku voi näyttää? Kuva suomalaisnaisen leivonnaisesta puhuttaa

31.10.2016 17:48 - Senja Rapila

Heli Ahtiainen kehitteli Halloween-juhlan kunniaksi oikein maittavan täytekakun, joka herätti Facebookissa monenlaisia mielipiteitä.

"Et oo tosissas..", kuuluu ensimmäinen kuvan kommentti. Ymmärrettävästi monen reaktio on järkyttynyt, hieman pahoinvoiva, sillä Heli Ahtiaisen tekemä kakku on miltei täysin aidon näköinen, kakantäyteinen kissanhiekkalaatikko.

"Hyvän maun rajoilla", kommentoi samainen henkilö myöhemmin kuvaa. 

Tähän mennessä kuva on saanut Facebook-ryhmässä yli 1300 reaktiota ja 141 kommenttia. Osa kommenteista hehkuttaa taitoa, jolla kakusta on tehty niin aidon näköinen. Osa on kuitenkin selkeästi näreissään siitä, että on joutunut Facebook-seinällään törmäämään tähän puistattavaan näkyyn, vaikka kyseessä ei olekaan aito kissanhiekkalaatikko.

Kissanhiekkalaatikolta näyttävä kakku maistui Heli Ahtiaisen mukaan vieraille hyvin. (kuva: Heli Ahtiainen)

Heli kertoo Voice.fi:lle, että kaikkia kauhistuttavat pökäleet muodostuivat niinkin herkullisista ainesosista kuin pätkis-pötköistä. Muuten kakku tehtiin täysin normaalilla kakkupohjalla, täytteenä siinä oli mansikkarahkaa sekä mansikoita. Kostutukseen Heli käytti vaniljasokerilla maustettua maitoa. Kissanhiekka luotiin kätevästi murskatuilla Digestive-kekseillä. Näkymän kruunaa kissanhiekkalapio, joka on uusi.

"Nyt kyllä luulin ihan oikeesti, että tämä oli kissaryhmän kuva, kun oli tuo kissanhiekkalapiokin. Ajattelin, että onpa epäsiisti kissa, kun ei peitä jätöksiään. Poika on kova herkkujen perään, mutta nyt sanoi, että jäisi syömättä. En saa päässäni millään hahmottumaan, että tuo on kakku..", toinen Facebook-käyttäjä kommentoi.

Kakku tehtiin tämän vuoden Halloween-juhlan kunniaksi. Erikoisella kakulla oli paljon syöjiä, eikä siitä jäänyt muruakaan pois heitettäväksi.

- Osa vieraista oli lapsia ja osa aikuisia. Kaikille kakku maistui ilman ennakkoluuloja! Heli kertoo Voice.fi:lle. Se ei Heliä haittaa, että kakku keräsi niin monenlaisia - myös negatiivisia - tunteita Facebookissa.

- No ei tätä elämää niin vakavasti kannata ottaa, etteikö voisi hieman "leikitellä" välillä. Kun sen tosiaan tietää olevan kakku, niin hyvillä mielin voi sitä syödä, hän toteaa.

Lue myös: Asiat, jotka ovat tuttuja kaikille kissanomistajille

Kilpailut

Uusimmat