Kahden koiran härskit puuhat tallentuivat valvontakameralle - kuvista hurja nettihitti

19.11.2016 17:15 - Iiro Myllymäki

Koirien omistajan yllätys oli suuri, kun hän todisti koiriensa intiimin hetken valvontakameratallenteesta.

Mitä kaksi koiraa tekee silloin, kun kukaan ei ole näkemässä? Ainakin Jonny Calderonin koirien tapauksessa ne ovat varsin intiimissä kontaktissa toistensa kanssa.

Jonnyn äiti oli asentanut taloon valvontakamerat sen jälkeen, kun teini-ikäinen Jonny oli järjestänyt salaa kotibileet vanhempien ollessa muualla. Jonnyn äiti yllättyi katsoessaan kameroiden kuvaamaa materiaalia perheen koirista Chicosta ja Chloesta.

”No niin. Nyt kastroimme koiramme”, äiti kirjoitti tekstiviestissä Jonnylle. Jonnyn kysyessä syytä äiti lähetti pojalleen kolme kuvaa valvontakameran videosta, ja nyt nämä kuvat ovat levinneet Twitterissä kulovalkean lailla. Pääset tarkastelemaan kuvia paremmin, kun klikkaat jotakin niistä.

Kuvissa nähdään, miten Chico ja Chloe ovat suuseksin – tai kuonoseksin – pauloissa sekä sohvalla että lattialla. Jonny jakoi häntä huvittaneet kuvat Twitterissä, jossa ne ovat keränneet jo noin 140 000 tykkäystä. Kuvat toimivat hyvänä muistutuksena siitä, että kyllä, myös suloisilla lemmikeillämme on seksuaalisia himoja.

Lue myös: Koira halusi väkisin maistaa kirpeää karkkia - lopputulos naurattaa netissä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat