Kuva: AOP

Sauli Niinistö yllätti ylivieskalaisen päiväkodin lapset hauskalla kirjeellä - katso

22.11.2016 14:31 - Anna Hopi

Presidentti Sauli Niinistö kirjoitti odottamatta kirjeen ylivieskalaisille päiväkotilapsille.

Ylivieskalainen Päiväkoti Villiina sai kokea yllätyksen, kun itse tasavallan presidentti Sauli Niinistö kirjoitti päiväkodin lapsille kirjeen. Päiväkodin ohjaajan Eija Kaarlelan mukaan lapset ovat olleet innoissaan ja hämmentyneitä yllätyksestä.

- Meillä kävi jokin aika sitten toimittaja päiväkodilla haastattelemassa lapsia aiheesta presidentti. Toimittaja teki nettilehteen juttua, ja hän kyseli lasten ajatuksia presidentin työstä. Jutun julkaisun jälkeen meni pari viikkoa, ja saimme eilen presidentiltä kirjeen, joka tuli koko porukalle täysin yllätyksenä, kertoo Kaarlela.

- Tämä oli niin uskomaton juttu, ettemme me aikuisetkaan uskoneet aluksi koko juttua. Piti hetken tavata mielessään, että kyllä se tosiaan on presidentiltä. Kirje on kirjattu Mäntyniemessä ja siinä on Sauli Niinistön oma allekirjoitus, ja Lennu-koirasta kuvakin. Selitimme lapsille, että on todella harvinaista saada kirje presidentiltä.

Lapset olivat lehtijutussa muun muassa toivoneet, että Niinistö vaihtaisi auringon näin syksyn tullen kirkkaampaan malliin. Niinistö vastaa kirjeessään humoristiseen sävyyn.

- Harmikseni joudun nyt kyllä toteamaan, että esimerkiksi auringon vaihtaminen kirkkaampaan ei presidentiltä kyllä ihan onnistu. Ajatus on kyllä mitä mainioin - etenkin näin talven lähestyessä, kirjoittaa presidentti.

Pienen päiväkotilaisen, Hillan, äiti Anu Hautamäki ilahtui, kun sai kuulla lapseltaan arjen piristyksestä.

- On hienoa, että presidentti haluaa ottaa huomioon kaikenikäiset, ja laittaa lapsillekin vastausta. Ensimmäisenä kun menin eskarista häntä hakemaan, hän kertoi, että he saivat kirjeen presidentiltä, kertaa Hautamäki.

Lue presidentin kirje kokonaisuudessaan alta.

Lue myös: Kekkosen ja luottotoimittajan suhde valkokankaalle - katsaus presidentin tunne-elämään

Kilpailut

Uusimmat