Kuva: Fotolia

"Haluan kuoria ihosi pois" - kammottavimmat asiat, joita lasten suusta on kuultu

25.11.2016 10:45 - Reija Saarinen

Lasten suusta saattaa toisinaan päästä jotain sellaista, mikä saa niskavillat nousemaan pystyyn.

Lasten suusta kuullut kommentit saattavat toisinaan aiheuttaa pelkoa ja ahdistusta. Tällaisia ovat muun muassa tarinat siitä, miten lapsi on nähnyt jotain sellaista, jota aikuinen ei kuitenkaan näe.

Thought Catalog listasi sivuilleen kamalimpia lausahduksia, joita lasten suusta on kuultu. Mutta pidä varasi, nämä saattavat viedä myös yöunet.

"Vaihdoin tyttäreni vaatteita hänen vaatekaappinsa avoimen oven edessä. Koko ajan hän katsoi minua kohti ja naurahteli hassusti. Kysyin mikä niin naurattaa ja hän vastasi - tuo käärmeniskainen mies. Käännyin, mutta en nähnyt mitään."

"Olimme tyttäreni kanssa uima-altaalla, kun hän yhtäkkiä painoi päätäni veden pinnan alle ja sanoi, isi nuku nyt."

"3-vuotias lapseni seisoi vastasyntyneen veljensä vierellä. Hetken häntä tuijotettuaan hän kääntyi minuun päin ja sanoi - isä, se on hirviö. Meidän pitäisi haudata se."

"Olimme lapseni huoneessa, kun hän yhtäkkiä alkoi itkeä. Kysyin syytä ja hän osoitti huoneen pimeää nurkkaan todeten, paha mies. Kun käännyin katsomaan, tipahti hyllystä lamppu alas. Lapsemme nukkui meidän kanssamme seuraavat yöt."

"3-vuotias tyttäremme piteli ensimmäistä kertaa pikkusisarustaan sylissä ja totesi - pitäisikö minun heittää hänet tuleen vai ei?"

"Heräsin keskellä yötä siihen, että tyttäreni kasvot olivat lähes omissani kiinni. Silmäni avattuaan hän totesi - haluan kuoria ihosi pois."

"Tyttäreni tuumasi minulle kerran seuraavaa: Äiti, iso keltasilmäinen mies katselee sinua. Paikalla ei lisäksemme ollut muita."

"Kun poikamme oli pieni, tuli hän kerran keskellä yötä makuuhuoneeseemme itkien. Kun kysyin syytä, sain seuraavan vastauksen - iso lihava mies, jolla on verinen reikä päässä, yrittää tulla huoneeseeni ikkunan kautta."

"Pikkuveljelläni oli pienenä mielikuvitusystävä, Roger, joka asui erään pöydän alla. Hänellä oli vaimo ja yhdeksän lasta. Kaikki sujui rauhallisesti kolmen vuoden ajan, mutta yllättäen kaikki muuttui. Eräänä päivänä veljeni tuumasi: Robert ei ole enää täällä. Hän tappoi itsensä ja koko perheensä."

"Lapseni kertoi eräänä päivänä nähneensä unta kouluampumisesta. Kun kysyin, haluaako hän kertoa mitä tapahtui, hän vastasi - odotas, en kylläkään muista kuka ampui ensin."

"Tyttäreni kertoi minulle, että talossamme on nainen, joka seuraa häntä, kun hän katsoo lastenohjelmia. Sen lisäksi nainen ei kuulemma pidä minusta ja haluaa syödä korvani."

Lue myös: "Miksi nurkassa seisoo kuollut mies?" - pelottavimmat asiat, joita lapset ovat sanoneet

Lue myös: Hahaa! Äidit paljastavat huikeimmat letkautukset lasten suusta

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat