Kuva: Anna Hopi

Suomalaisjuontajan pikkuhousut päätyivät videolle - katso Sadun alkkarit

02.12.2016 15:00 - Anna Hopi

Iskelmän suosikkijuontajat ovat mukana Arttu Wiskarin uutuuskappaleen videolla.

Arttu Wiskarin IV-levyllä on kappale, joka sopii suomalaiseen pikkujoulutunnelmaan kuin nenä päähän. Porukassa on aina se yksi, joka ottaa liikaa juhlasimaa, ja jonka ansiosta bileet saavat arvaamattoman käänteen. Sadun alkkarit (#YOLO) -kappaleen teaser-videolla rämäpään tittelin saa Aamuklubin Pauliina Puurila, joka innostuu radio Wiskelmän pikkujouluissa enemmän kuin olisi välttämättä sopivaa.

Hän päätyykin videolla sekoilemaan ja puuhastelemaan hikisesti saunassa aamujen aisaparinsa Mikko Siltalan kanssa. Arttu Wiskari nähdään muina miehinä videolla siivoamassa juhlayön jälkeisiä biletiloja.

Arttu Wiskari on tyytyväinen hieman ronskiin, Henri Kiviniemen ohjaamaan videoon.

- Vaikuttaa kuin Iskelmä Gaalan jatkoilta. Oli hauskaa, että tulitte mukaan. Siinä oli samantyyppistä iloitsemista ja sekoilua, jota on ollut Iskelmän omissa videoissa, kertoo artisti.

- Nykyään ei tule tehtyä erikoisesti musavideoita, niin tämä oli eräänlainen loppuvuoden huipennus. Ne duunipaikat, joissa olen ollut, siellä on ollut aina se joku, joka on painanut duunia enemmän kuin muut ja homma lähtee huikan ottamisen jälkeen hieman lapasesta. Se näkyy hyvin videolla.

Katso video alta ja testaa, tunnistatko kaikki videolla näkyvät Iskelmän juontajat.

Lue myös: Arttu Wiskarin tositarinaan perustuva kappale: Naispuolinen kaveri riisui humalassa pikkuhousunsa

Kilpailut

Uusimmat