Kuva: AOP

Äiti tukki rasistipoikansa suun eeppisellä Facebook-viestillä: "En aikonut kertoa tätä sinulle..."

04.01.2017 11:15 - Rea Tallgren

Äiti pudotti pojalleen tämän elämän isoimman pommin julkisessa Facebook-keskustelussa kyllästyttyään tämän rasistiseen höyryämiseen.

Independent uutisoi nuoren miehen Facebook-kirjoituksesta, joka saattoi saada hänet miettimään elämäänsä ja arvojaan täysin uusiksi. Kirjoituksessaan 25-vuotias mies arvostelee kovin sanoin ulkomaalaisia ja maahanmuuttajia. 

Pankissa työskentelevä mies esimerkiksi sanoo, ettei ihmettele yhtään, ettei pankissa, jossa hän työskentelee, ole töissä yhtäkään ulkomaalaista. "Luottaisitko muka itse heille rahasi?", hän kirjoittaa.

Miehen ystävät ovat osallistuneet keskusteluun, ja he myötäilevät vahvasti miehen mielipidettä kutsuen esimerkiksi maahanmuuttajia "sivistymättömiksi". 

Keskustelua seurannut miehen äiti on kuitenkin keskustelua seuranneena saanut siitä tarpeekseen. Niinpä hän pudottaa suoraan päivityksen alla pommin, joka varmasti tulee miehelle täytenä shokkina. 

"Rakkaani, minua todella harmittaa keskeyttää nämä rasistiset orgiat, jotka sinulla ja idioottiystävilläsi on meneillään. Meidän ei koskaan pitänyt kertoa tätä sinulle, ja ehkä tämän kertominen onkin väärin, mutta tällä kertaa sinä todella olet ylittänyt rajan, joten ansaitset tämän. 

Haluan kertoa sinulle, että minä ja isäsi adoptoimme sinut Bulgariasta sinun ollessasi kaksivuotias. Ei niin, että siinä olisi mitään hävettävää. Sinusta tuli nimittäin siitä huolimatta menestynyt pankkiiri. Taisikin käydä niin, että nuo "likaiset ulkomaalaiset" heidän "likaisten ulkomaalaisgeeniensä kanssa" saivatkin aikaan jotain hienoa - sittenkin. 

Ps. Oletan tästä huolimatta, että tulet lounaalle sunnuntaina. Valmistan spagetti bolognesea. Toivottavasti se ei ole liian ulkomaalaista sinulle."

Lue myös: Yle: Suomalaisen konduktöörin kuulutus järkyttää: "Olette ihmiskunnan pohjasakkaa"

Lue myös: Perhe adoptoi huumeidenkäyttäjän tyttären - auton tuulilasista löytyi surullinen yllätys

Lähde: Independent

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat