Fitness-tähti jakoi rehellisen kuvan synnytyksen jälkeisestä kropastaan - mukana tärkeä viesti

21.01.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Alexa Jean Brown haluaa kuvalla osoittaa, että keho ei välttämättä palaa raskautta edeltäneisiin mittoihinsa heti.

Alexa Jean Brown on Instagram-tähti, jonka fitness-teemaiset kuvat ovat kerryttäneet hänelle noin kaksi miljoonaa seuraajaa. Paitsi että nainen on innokas fitness-harrastaja, hän on myös kahden lapsen äiti. Nyt hän on jakanut Instagramissa rehellisen kuvan, jolla hän haluaa ottaa kantaa naisten paineisiin karistaa raskauskilot heti synnytyksen jälkeen.

Kuvassa Brown nähdään lapsensa kanssa kuukausi synnytyksen jälkeen. Pitkässä kuvatekstissä Brown kirjoittaa, että tuoreiden äitien odotetaan palaavan raskautta edeltäneisiin mittoihin heti synnytyksen jälkeen, mutta tällainen odotus ei ole realistinen.

”Muistan raskauteni aikana nähneeni netissä kuvan naisesta, jolla oli päivä synnytyksen jälkeen timmi vatsa ja vatsalihakset näkyvillä ja ajattelin, että toivottavasti pystyn tuohon samaan. Tunsin heti painetta olla yhtä hyvä. Mutta päivä synnytykseni jälkeen vatsani olikin roikkuva kuten silloinkin, kun sain ensimmäisen lapseni. Olin häkeltynyt, että en heti päässytkään takaisin raskautta edeltäneisiin mittoihini, mutta olen todella iloinen, että tämä keho on tuottanut kaksi ihanaa lasta”, Brown kirjoittaa.

Brown jatkaa kirjoitustaan kannustamalla kaikkia rakastamaan kehojaan ja olemaan häpeämättä kehojensa ulkomuotoa. Kuva on kerännyt jo yli 100 000 tykkäystä, joten monet selvästikin ovat olleet ilahtuneita naisen rehellisyydestä.

Uusimmassa Instagram-kuvassaan Brown poseeraa molempien lastensa kanssa ja kiittää vielä edellisen postauksensa saamasta laajasta huomiosta.

Lue myös: Fitness-urheilijan rehellinen kuva osoittaa kuinka keho muuttuu kuukautisten aikana - katso

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat