Kuva: Fotolia

"Sunnuntaiden pitää olla vapaapäiviä, jotta naiset voivat tuoda miehilleen aamiaisen sänkyyn"

09.02.2017 21:15 - Rea Tallgren

Amerikkalaispoliitikot eivät halua, että heidän vaimonsa joutuvat työskentelemään sunnuntaisin, sillä heille riittäisi kotonakin tekemistä.

Kaksi Pohjois-Dakotassa työskentelevää poliitikkoa ovat aukoneet sanaista arkkuaan tuoreessa kokouksessa ja nousseet sanojensa takia otsikoihin. Bernie Satrom ja Vernon Laning ovat ajaneet kokouksessa sunnuntaiden pitämistä vapaapäivinä. Toinen vaihtoehto miesten mieleen olisi se, että sunnuntaisin työt saisivat alkaa vasta puoliltapäivin. 

Syy asiaan on simppeli, ainakin, mikäli Satromin perustelua on uskominen. Hänen mukaansa on tärkeää, että sunnuntaisin naiset ehtivät viettää aikaa miestensä kanssa "ja tehdä heille aamiaista, tuoda sen heille sänkyyn ja sitten mennä lasten kanssa kävelylle."

Laning myötäili Satromia vielä erikoisemmalla kommentilla:

- En tiedä teistä, mutta minun vaimollani ei ole mitään ongelmaa käyttää tienaamiani rahoja kuutena ja puolena päivänä viikossa. Jos hänet saisi pitämään edes puoli päivää taukoa asiasta kotona, olisi se todella hyvä juttu! Satrom heitti kokouksessa. 

Paikalliskanava haastatteli paikallisia naisia poliitikkojen kommenteista ja ne tuomittiin yksimielisesti vanhanaikaisiksi. 

- Tuntuu siltä kuin nämä poliitikot eivät todellakaan ajaisi minun etujani, eräs nainen totesi. 

Laningin mukaan heidän kommenttinsa oli irrotettu asiayhteydestä. Hän myös puolustautui sanomalla, ettei ihmisillä ole tarpeeksi huumorintajua. 

Lue myös: 'Meikkaava nainen ei ikinä löydä rehellistä miestä' - vanha suomalaiskirja varoittaa

Lue myös: Haluatko miellyttää miestäsi? Kokeile 1960-luvun ohjeita kotirouville

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat